Stier: Liefdeshoroscoop

De liefdeshoroscoop van de Stier

De Stier heeft als element aarde en is iemand die met beide benen op de grond staat. De Stier is een toegewijd persoon, maar dat hoeft niet per definitie saai te zijn. Hij/zij wil graag een harmonieuze en mooie relatie. Vrijgevig als ze zijn, hebben ze een neus voor leuke verrassingen, die ze graag willen delen. Of het nu een liefdeslied of een romantisch dekbed is. De Stier houdt van alles wat luxe is, al wil dat niet meteen zeggen dat de Stier stijlvol genoemd kan worden. De Stier is romantisch en sentimenteel. Een relatie met een Stier goed onderhouden is niet zo moeilijk, een voorwaarde is er wel, er zal continue aan de relatie gewerkt moeten worden. Maar dan zal het wel een relatie worden met plezier en sensualiteit.

Romantiek bij de Stier
Licht verteerbaar en zoetigheid is het recept voor de romantiek bij de Stier. Dit teken zal gelijk reageren op een lach, een knipoog, en een lichte aanraking. Als dit gepaard gaat met champagne en rozen kan het helemaal niet meer stuk! Materiële zaken zijn belangrijk voor de Stier. Daarom zien zij het ook als een plicht om zo af en toe met leuke verrassingen aan te komen, bijvoorbeeld met een weekend Parijs… Degene die een Stier veiligheid kan bieden, kan op veel waardering rekenen, maar ook op onvoorwaardelijke liefde en vriendschap.

De relaties en de Stier
De Stier is nergens zonder een goede vriendschap, en geeft juist daarom een onvoorwaardelijke vriendschap, al moet dat wel de perfecte persoon zijn. Een relatie komt vaak traag op gang, maar dat is wat de Stier graag wil. Volhouden is hier het goede woord en dat vind hij/zij ook erg spannend. Wat de Stier betreft komt ontrouw niet in zijn/haar woordenboek voor. Ontrouw betekent dan ook meteen de doodsteek voor de relatie. De Stier doet graag dingen samen met zijn/haar partner en houdt van de intimiteit en toewijding die daarmee gepaard gaan. De Stier is sterk genoeg om de kracht van de relatie te zijn, dus een partner kan op zijn/haar wenken bediend worden. Ook als er bijvoorbeeld ruzie ontstaat is de Stier degene die het als eerste wil goedmaken. Als woorden niet helpen ga dan samen winkelen, want de Stier houdt van kleding en prullaria. Deze dingen kunnen een ware opleving van de liefde betekenen. De ideale liefdespartner van de Stier heeft een creditcard en is niet bang om hem te gebruiken…

Stier in de Liefde
Bij de Stier brandt diep van binnen het verlangen om te wachten op het juiste moment. De Stier moet zich veilig voelen en er moet voor hem/haar gezorgd worden. De Stier vindt het leuk als hem/haar een spannende uitdaging staat te wachten. Verrassingen moeten van beide kanten komen. Pas op want de Stier kan bezitterig worden, en behoorlijk ook! Over het algemeen is de Stier monogaam, en redelijk zelfstandig. Deze combinatie brengt de Stier in balans. Degene die is geboren onder dit teken gelooft dat liefde en sex bij elkaar horen en absoluut niet anders!

Seksualiteit bij de Stier
De Stier houdt van luxe artikelen, dat is inmiddels bekend, maar degene die de Stier voor zich weet te strikken zal nog voor veel verrassingen komen te staan als blijkt dat hij/zij in een intiem sfeertje toch heel anders blijkt te zijn. De Stier is namelijk een vrolijk en liefdevol persoon en heeft veel te geven. Zo deinst de Stier er niet voor terug om hele dagen en nachten samen door te brengen en maakt daar ook iets heel speciaals van! Alles is bespreekbaar, ook samen fantaseren om uiteindelijk in de juiste sfeer te komen vindt de Stier erg leuk. Seks is voor de Stier zowel een onderdeel van de liefde als ontspanning om even de drukte van de buitenwereld te ontlopen. De Stier houdt ervan om er iets onvergetelijks van te maken, hij/zij zal er dus voor zorgen dat het de partner aan niets zal ontbreken.

Wat heeft de Stier nodig?
De Stier streeft ernaar om iemand te vinden die sterk en praktisch is. Dat zijn kwaliteiten die voor dit teken hoog in het vaandel staan. Degene die leuke kadootjes voor de Stier koopt heeft ook een streepje voor. De Stier is gevoelig voor oprechtheid en veiligheid, wat de relatie ten goede zal komen. Als de Stier zich in een hechte relatie bevindt, komt hij/zij het best tot zijn/haar recht. De luxe waar dit teken naar verlangt is net als uiterlijk heel belangrijk. De partner van de Stier moet aanhankelijk zijn, en als het dan ook nog eens iemand is die graag de wereld van pracht en praal betreedt zal in dit sterrenbeeld een sensuele en trouwe partner vinden…

Bekijk ook

Kreeft: Liefdeshoroscoop

Kreeft: Liefdeshoroscoop

(22 juni tot 22 juli)