Ram: Liefdeshoroscoop

De liefdeshoroscoop van de Ram


Het element van het teken Ram is vuur, waarmee verklaard wordt waarom Rammen warmbloedige wezens zijn. Het bewijs dat mensen die onder dit teken zijn geboren, vol passie en energie zitten, wordt geleverd door hoe onweerstaanbaar ze kunnen zijn. Ze zijn nooit saai! De Ram neemt graag het initiatief als het om verleiding gaat. Dit spelletje zal alleen werken bij degene die sterk genoeg is om het mee te spelen, want de Ram wil een partner die zich totaal geeft, of het nou om eten of om liefde gaat. De Ram wil graag zijn zin doordrijven en doet dat dan ook, zelfs tegen beter weten in. Dit kan al snel tot een ruzie leiden, maar ruzie kan ook omslaan in een heftig avontuur in de slaapkamer. De Ram is fysiek gezond, is een tikkeltje avontuurlijk en houdt van flirten en een spelletje.

 

Romantiek bij de Ram
De Ram gaat graag op ‘jacht’ en doet er alles aan te veroveren. De vraag die de Ram zichzelf stelt is of het dat allemaal waard is. De Ram neemt veel risico’s bij het veroveren, maar vindt het ook leuk zelf veroverd te worden. Geven en nemen is belangrijk en mede daardoor zal een relatie voor een Ram langer kunnen duren. Er bestaat geen twijfel over dat een Ram verleidelijk is en hij/zij zal dat ook bewijzen. De vonken vliegen er vanaf en dat is maar goed ook, wat de Ram betreft. Een fysieke aantrekkingskracht is voor de hartstochtelijke Ram vaak de eerste aanwijzing of de relatie goed zal verlopen. Eenmaal verliefd houdt de Ram ervan om zijn/haar geliefde liefdevol te verzorgen. Pas op voor sleur in deze relatie, want dan heeft deze geen enkele kans van slagen!

De relaties en de Ram
De veeleisende en gepassioneerde Ram heeft een gelijkwaardige liefde nodig om hem te stimuleren en om samen in vuur en vlam te staan. Zo niet, wat voor zin heeft de relatie dan nog? De Ram kan ongelooflijk loyaal zijn, maar tegelijkertijd ook egocentrisch. De partner moet vertrouwen en genoeg ruimte in de relatie geven. De soms wat humeurige Ram wordt het best tot bedaren gebracht door de onenigheid als een inleiding van het voorspel te zien. Naar elkaar luisteren en elkaar beter leren begrijpen zal dan leiden tot het goedmaken (onder de dekens). De Ram zal energie in zijn/haar relatie blijven steken zolang het spannend blijft. Het vuur moet blijven branden. Vuur is niet voor niets het element van dit sterrenbeeld. Maar als de relatie afkoelt, zal het niet lang meer duren voordat de Ram zijn hielen licht. De ideale partner voor een Ram is iemand die nooit, maar dan ook nooit saai is…

Ram in de Liefde
De Ram is altijd in beweging waar het de liefde betreft. Altijd aan het kijken en zoeken. Het is moeilijk om niet aan de verleiding en magnetische aantrekkingskracht van de Ram toe te geven. De uitstraling van degenen die zijn geboren onder dit teken, is zo intens en intrigerend, dat velen de verleiding niet kunnen weerstaan en de stap wagen. Dit is precies wat de Ram wil: veel kansen om het spel der liefde te spelen. Soms zal het goed gaan, soms niet. Niet echt serieus, maar het zal ongetwijfeld een spannend avontuur worden. Het mooiste van alles is dat het teken Ram gedijt op liefde en daardoor een gevoeliger persoon wordt. Zolang een Ram onthoudt hoe te delen en weet wat het is om een mooie relatie te hebben, kan het langdurig blijven.

Seksualiteit bij de Ram
Wat seks betreft is de Ram een ware ‘tijger’, en zoals vele andere sluwe dieren, houden ze van de ‘jacht’, die langzaamaan tot de ultieme beloning leidt. De Ram verkeert vaak in goede conditie en heeft geen angst voor het onbekende. De Ram is gezegend met het uithoudingsvermogen om een hele nacht door te gaan. Ze zijn niet bang om seksueel te experimenteren en te ontdekken wat ze leuk vinden, wat betekent dat de partner van de Ram iemand moet zijn die overal voor open staat. De partner van de Ram moet aan zijn behoeften voldoen, anders zoekt de Ram al snel verder. De dominante persoon in een relatie zal zeker de Ram zijn, en omdat erotiek erg belangrijk is, is een geestelijke band bij dit teken van belang. En of de Ram nog niet genoeg eisen stelt, wil hij/zij zich ook zeker voelen in een seksuele relatie, uit vrees dat jaloezie de kop opsteekt.

Wat heeft de Ram nodig?
De beste partner voor de Ram is een gepassioneerd, avontuurlijk en energiek persoon. Hij/zij houdt van romantiek en alles wat daar omheen hangt… Degene die deze veeleisende persoon kan weerstaan, zal beloond worden met een loyale metgezel die voor veel verrassingen zal zorgen. Leven met een Ram zal nooit saai zijn, dus wees voorbereid op de rit van je leven.

Bekijk ook

Leeuw: Liefdeshoroscoop

Leeuw: Liefdeshoroscoop

(23 juli tot 22 augustus)