Tweelingen: Liefdeshoroscoop

De liefdeshoroscoop van de Tweelingen


Om Tweelingen te omschrijven als god(in) van de handel is juist wat betreft geld, want dit sterrenbeeld wordt geregeerd door de planeet Mercurius. Rusteloos, zoekende en lerend: een Tweeling is altijd in beweging. Als een wervelwind stormt dit teken door het leven, wat niet zo heel gek is omdat het element hier lucht betreft. Tweelingen zijn intellectueel en zullen niet aarzelen om een hersenspelletje met hun partner te spelen, wat voor hen een koud kunstje is. Tweelingen kunnen geweldig communiceren, ze zijn vindingrijk en bijdehand. Wie een Tweeling kan strikken, krijgt als beloning een ster, een feestbeest en een duivel onder de lakens. De meeste Tweelingen zijn ook uiterst bedreven.

Romantiek bij de Tweelingen
Wie een relatie met dit sterrebeeld wil beginnen, moet over een groot uithoudingsvermogen beschikken! Tweelingen zijn grappig en houden van lachen, spelen en stoeien. Zij bezitten over een zeer actief denkvermogen, wat soms kan leiden tot weinig aandacht voor de partner. De beste manier om de aandacht te krijgen, is door hem/haar te inspireren en te stimuleren. Bijvoorbeeld tot een goed, diepzinnig gesprek. Een scherpzinnige en fantasierijke partner is een geschenk uit de hemel voor de Tweelingen. Reizen en avontuur komen ook in het woordenboek van dit teken voor. Een bonuspunt voor degene die hier ook van houdt! Een mooie verre reis zal de romantiek bij een Tweeling bevorderen. De twee gezichten die dit teken vanzelfsprekend heeft, biedt hem/haar tevens het vermogen alles van twee kanten te bekijken. Tweelingen zijn dus objectief. Dit teken zal zich sneller verbonden voelen met iemand die veel weet, omdat hij/zij zelf de meeste tijd denkend doorbrengt.

De relaties en de Tweelingen
Een relatie met dit sterrenbeeld is alles behalve saai. Voor Tweelingen is het belangrijkste aan een partner de mentale stimulatie die hij/zij geeft. Wanneer hij/zij deze gevonden heeft, zullen de vonken eraf vliegen! Als de relatie saai dreigt te worden, zullen ze verder gaan zoeken. Verschil van mening en openheid zijn kwaliteiten die een Tweelingen in een partner zoekt. Degene die is geboren onder dit teken, houdt ervan om te pronken met zijn/haar intelligentie. Bijdehand als de Tweeling is, zal hij/zij de ster op elk feestje zijn. De partner die de Tweeling een comfortabel gevoel maar ook ruimte kan geven, zal een liefde ontdekken die onvergelijkbaar is met wat dan ook! Voor de Tweelingen zelf ziet de ideale partner er zo uit: iemand die (hyper)actief is en die een aantal wereldreizen heeft gemaakt en daar de mooiste verhalen over kan vertellen.

Tweelingen in de Liefde
Het spel der liefde is voor Tweelingen een echt avontuur. De vraag is of de partner een echte volhouder is, want zodra er enige twijfel ontstaat, gaat de Tweeling verder op zoek. Wanneer dit teken verliefd is, zal hij/zij erg zorgzaam en bedachtzaam zijn. Hij/zij zal werkelijk alles voor de partner over hebben. Vaak wordt een Tweeling door de golven van de liefde meegesleurd en gaat hij/zij zich kwetsbaar voelen. Wees daar voorzichtig mee!

Seksualiteit bij de Tweelingen
Tweelingen vragen niet veel. Iemand die hem/haar stimuleert en een luisterend oor biedt is voldoende. Maar in bed heeft dit teken zeker een partner nodig die verschillende dingen wil uitproberen, want dit sterrenbeeld is veelzijdig! De Tweelingen denken eerst over wat ze gaan doen. Ze maken er altijd iets speciaals van voor de partner. Dit sterrenbeeld is altijd op zoek naar de ideale partner. Als deze gevonden is zal hij/zij echt helemaal voor (op werkelijk elk gebied) de relatie gaan, omdat zien, horen en voelen heel belangrijk is voor Tweelingen. Tweelingen willen iets anders, iets wat compleet is.

Wat heeft de Tweelingen nodig?
Iemand die het spelletje mee kan spelen en blijft lachen wanneer een woeste aanval voorbij is gewaaid, is onbetaalbaar voor de actieve Tweeling. Een slim, grappig en sportief persoon heeft bij Tweelingen een streepje voor. Maar belangrijker is dat de partner een goede vriend(in) is. De Tweeling heeft iemand nodig die attent is en houdt van gezelschap. Dit teken geeft de voorkeur aan een sterk persoon, die niet per se even slim hoeft te zijn. De partner moet rustig en gevoelig zijn, maar ook tegen een stootje kunnen. Dan zullen de vonkjes vlam vatten…

Bekijk ook

Schorpioen: Liefdeshoroscoop

Schorpioen: Liefdeshoroscoop

(23 oktober to 22 november)