Maagd: Liefdeshoroscoop

De liefdeshoroscoop van de Maagd


Het sterrenbeeld Maagd staat in de het teken van dienstbaarheid. Een van Maagd´s favoriete rollen is dan ook het helpen van vrienden en relaties. Dit levert voor de ijverige, efficiënte en goed georganiseerde Maagd zelden problemen op. Als hij/zij een diner verzorgt, betekent dit altijd een avond vol heerlijke traktaties. De heersende planeet Mercurius symboliseert communicatie, waardoor de Maagd beschikt over de mogelijkheid om helder te redeneren, problemen gemakkelijk op te lossen en elke keer toch weer voor romantiek te zorgen. De Maagd is soms verlegen en gereserveerd, alleen iemand die door deze eigenschappen heen prikt, zal beloond worden met liefde. De Maagd is verder erg intuïtief en hij/zij leest gemakkelijk tussen de regels door… Dat wil zeggen dat hij/zij aan een half woord genoeg heeft. Ook is de Maagd altijd bezorgd om de gezondheid.

Romantiek bij de Maagd
De stijlvolle maagd heeft vaak een lichaam waar anderen jaloers op zijn en dit is te danken aan een gezonde levensstijl, voldoende lichaamsbeweging en het letten op gezonde voeding. Een uurtje tennis gevolgd door een salade is voldoende opwinding voor degenen die onder dit sterrenbeeld geboren zijn. De Maagd zal een ontmoeting met een eventuele partner stijlvol en goed verzorgen. De naar zekerheid zoekende Maagd kan zeer voorzichtig overkomen als het een romance betreft, want verliefd worden betekend er voor gaan en de Maagd houdt niet van tijd of energie verspillen. Een Maagd is perfectionistisch en wil graag mensen gelukkig maken. De partner van een Maagd kan dus zeer gelukkig zijn. Partners moeten alleen wel weten dat de Maagd ook een plekje nodig heeft om zich helemaal thuis en op zijn/haar gemak te voelen.

De relaties en de Maagd
Het ontspannen karakter en de nuchterheid maakt dit teken betrouwbaar en eerlijk. Elke gelegenheid om de partner te helpen wordt aangegrepen. De toewijding van de Maagd wordt kenmerkt door een grote hoeveelheid energie die in de relatie wordt gestopt. Hij/zij streeft naar een perfecte relatie. De mooiste beloning voor dit sterrenbeeld is een partner die bereid is ook voor de relatie te gaan, waardoor er een gepassioneerde en sensuele Maagd naar voren zal komen. Een relatie met een sterke maar gevoelige partner is er een die bijna altijd van succes verzekerd is. De onafhankelijke, nooit zeurende Maagd komt gevoelloos over aan de buitenkant maar van binnen is er een overvloed aan passie. De ideale partner van de Maagd is goed gekleed, teruggetrokken en afwachtend om vervolgens de Maagd de tijd van zijn/haar leven te bezorgen.

Maagd in de Liefde
Een natuurlijk situatie voor de Maagd is het analyseren van de relatie terwijl deze uitvoerig verkend wordt. Dit doet de Maagd voorkomen als eerlijk en betrouwbaar. De Maagd is een echte romanticus, iemand die er zowel van geniet om onvoorwaardelijke passie en liefde te geven, als wel om te ontvangen. Dit teken weet hoe hij/zij hun partner speciaal kan laten voelen, zodat er altijd passie onder de lakens te vinden is. De loyale Maagd is trouw, eerlijk en praktisch niet jaloers. Gevoelens van tekortkoming komen niet voor. Liefde komt voor de Maagd langzaam, voorzichtig en rustig, en het verlangen om alles over hun liefde te leren maakt degenen die onder dit teken geboren zijn ideale minnaars.

Seksualiteit bij de Maagd
Meestal zit het geheim van seks in de details en de Maagd is de meester in minutieus werken. Je kunt de Maagd zien als een perfectionistische minnaar, iemand die er op toe zal zien dat de kleine zaken niet over het hoofd worden gezien. De Maagd maakt af waar hij/zij aan begint, ook in de slaapkamer, die een knusse uitstraling heeft. De altijd van dienst zijnde maagd vindt het prettig om alles te zijn dat zijn/haar liefde van hem/haar verlangt; als haar minnaar in staat is de sensuele Maagd naar voren te halen zal hij/zij beloond worden met een liefdevolle minnaar zonder grenzen. Een koude buitenkant probeert de wilde binnenkant van de Maagd te verbergen, maar dit is vaak een fantasiewereld gevuld met veilig verpakte erotiek. De minnaar die deze Maagd kan bereiken, kan zich gelukkig prijzen!

Wat heeft de Maagd nodig?
Sport is vaak een goede uitlaatklep voor de partners van de Maagd. Degene die Maagd’s liefde voor kwaliteit en gezondheid deelt zal door deze worden aanbeden. Degene die onder het Maagd teken geboren zijn willen een sterke vrije minnaar die hem of haar begrijpt en kan verwennen, ook op seksueel gebied. Een partner die zeker is en die initiatief neemt, iemand die gemakkelijk seksuele en romantische gevoelens bespreekbaar maakt zal zijn/haar hart winnen. Als de Maagd zich geeft aan iemand die even gemakkelijk seks op het strand heeft als in de slaapkamer, zal het een waanzinnige relatie worden! Met de Maagd gaat het allemaal om de details en de dingen juist aanpakken. De gevoelige en romantische Maagd weet dat de kleine dingen in het leven en de liefde er wel degelijk toe doen! Koppel dat aan de wil te dienen en Maagd´s gelukkige minnaar heeft de tijd van zijn/haar leven!

Bekijk ook

Kreeft: Liefdeshoroscoop

Kreeft: Liefdeshoroscoop

(22 juni tot 22 juli)