Vissen: Liefdeshoroscoop

De liefdeshoroscoop van de Vissen


Het onderbewustzijn speelt een grote rol in het leven van de Vis en dat geeft meteen al aan in wat voor wereld dit teken leeft. De dromerige wereld van de Vis is er een waar zich heerlijke geheimen voor hun partner bevinden, en die er alleen op de goede momenten uitkomen. De Vis houdt ervan te schommelen tussen het bewuste en onbewuste, dat op zijn beurt weer zorgt voor een goede romance met een partner. Als de Vis dan even terug op aarde is, zijn ze onzelfzuchtig, hebben ze goede intuïtie en dienen zij hun partner met plezier. De emoties van de Vis zitten diep en kunnen zeer erotisch zijn als de partner maar weet hoe hij ze los moet krijgen. Vissen die onder het waterteken zijn geboren, kunnen rustig kabbelen als een rivier en hebben een gevoelige en spirituele natuur wat kan zorgen voor bepaalde allure.


Romantiek bij de Vissen

Wie ooit de term ‘dromer’ heeft bedacht, moet bijna aan een Vis hebben gedacht. Vissen lopen vaak met hun hoofd in de wolken en spelen vaak met fantasiën. Is er een beter persoon om een romance mee te beginnen? Toch is de Vis wat verlegen en doet hij het op het gebied van liefde rustig aan en gaat daar voorzichtig mee om. Romantiek kan met een Vis heel onvoorspelbaar zijn; hartjes en bloemen de ene dag, gevaarlijke spelletjes de volgende dag. Hoe dan ook, de Vis zet zich volledig in voor zijn of haar partner, wat ze in zeer goed daglicht stelt.


De relaties en de Vissen

Vissen staan voor meegaande personen, wat een nieuwe relatie vaak gemakkelijk maakt. Zij bewaren liever de vrede en blijven het liefst in hun eigen veilige droomwereldje. Een relatie met een Vis wordt gekenmerkt door verbeelding, gevoeligheid en veel emoties. Vissen hebben vaak ook hun hart op de tong. Daardoor heeft een Vis iemand nodig die ze beschermd en bij wie ze zich veilig voelen. Geven is belangrijk voor de Vis, hoewel sommige Vissen teveel willen geven, dankzij hun onzelfzuchtigheid. De ideale partner voor de Vis staat iets meer met beide benen op de grond, maar houdt zo nu en dan wel van een spelletje.


Vissen in de Liefde
De spirituele vis vindt het heerlijk het realistische met het onrealistische te combineren. Daardoor wordt een liefde met een Vis een romance waarin bijna alles mogelijk is. De Vis lijkt wel elektrisch geladen, wat dit teken bijna een magneet in de liefde maakt. Toch kan de partner niet precies zeggen wat de Vis zo aantrekkelijk maakt. Deze mysterieuze kwaliteit kan een belangrijke rol spelen in het spel van de liefde. De Vis is een aandoenlijk persoon die volledig lief heeft als hij/zij de juiste persoon heeft gevonden. Liefde kan beangstigend zijn, maar als het eenmaal goed voelt, vallen alle grenzen weg en opent zich een nieuwe wereld.


Seksualiteit bij de Vissen

Seks is een emotioneel onderdeel, zoals zoveel voor de Vis. Dit teken is een sensuele en creative partner, aanbiddend, speels en loopt over van de erotische fantasieën. Verlegenheid vedwijnt als sneeuw voor de zon op het moment dat de slaapkamer wordt bereikt. De Vis is niet vies van regelmatige seks en houdt van verandering. Voor Vissen staat liefde gelijk aan seks en als ze zich ook nog veilig voelen is het een perfecte relatie. De Vis vindt het ook fijn hun partner te verwennen, dus het mes snijdt aan twee kanten. Voor de lekkerste seks zoekt de vis het water op! Wat heeft de Vissen nodig?
De Vis adoreerd de persoon die hen compleet maakt. Een persoon die hem of haar uit kan tekenen en ze met beide benen op de grond weet te houden, is een blijvertje. Vissen hebben af en toe wel een zetje in de goede richting nodig. Als de partner hen kan beschermen tegen de harde realiteit van het leven en ze ervan weerhouden zich terug te trekken in hun eigen droomwereldje is dat alleen maar beter. De beste partner voor Vissen is een zorgzaam en gevoelig persoon die uit een dromerige wereld de realiteit weet te halen. De magische vis weet van het leven een spelletje te maken. Iemand die op zoek is naar het avontuur van het onbekende vindt in de Vis de juiste partner…

Bekijk ook

Waterman: Liefdeshoroscoop

Waterman: Liefdeshoroscoop

(21 januari tot 19 februari)