Waterman: Liefdeshoroscoop

De liefdeshoroscoop van de WatermanHet ‘Tijdperk van de Waterman’ en de futuristische ontdekkingen lopen synchroon met degene die onder dit teken zijn geboren. De waterdrager is een dromer, een zorgzaam en gulle minnaar die de waarde van de gezamenlijke idealen waardeert. Deze onafhankelijke zielen zijn fonteinen van ideeën, die altijd anderen met hun positieve inbreng opbeuren. Een intuïtieve partner die bereid is uit zijn hokje te stappen en zijn visie te verbreden, steelt het hart van de Waterman. De Waterman is een charmeur die gewend is aan de pleziertjes voor twee.


Romantiek bij de Waterman

De sociaal ingestelde waterman is de katalysator voor zijn vrienden, wat betekent dat veel relaties zullen ontstaan in zijn vriendenkring. Als de Waterman zijn pijlen richt bestaat de kans op een ongewone, rare romance.


De relaties en de Waterman

De waterman heeft veel relaties, wat tot gevolg heeft dat het moeilijk voor hem/haar is de juiste te vinden. Degenen geboren onder het teken waterman delen graag hun liefde voor het altruïstische en filantropische. Zij zoeken naar oplossingen op een vriendelijke en harmonieuze manier, een weldaad voor een relatie. De waterman is gezegend met een progressief nonconformisme, zeker als hem/haar de ruimte wordt gegeven. De waterman is vaak zo bezig met anderen dat hij/zij zichzelf vergeet. Een minnaar die de meest intieme gevoelens van de waterman kan blootleggen en analyseren komt in een poel van emoties terecht, die erop wachten vrijgelaten te worden. De ideale geestelijke partner voor de waterman is een Einstein met een hele grote ziel.

Waterman in de Liefde
De analytische Waterman begint zorgvuldig, methodisch en bewust het liefdesspel. Het spelletje spelen van de liefde is plezierig en moet niet worden overhaast. Eenmaal verliefd kan de waterman ontelbare regeltjes opstellen voor zijn minnaar. De grootste uitdaging in de liefde voor de waterman is de intimiteit. Zonder dat is liefde incompleet, dus diegene die onder dit teken zijn geboren moeten de ruimte vinden waar zij zich geborgen voelen. Als dat is bereikt, dan is de liefde van een waterman oneindig groot.


Seksualiteit bij de Waterman

De waterman neigt ernaar de sex te beredeneren. Als zij hun gedachten hierover kunnen delen en bepraten met hun minnaar zal dit de liefde verhevigen. Hun natuurlijke nieuwsgierigheid zal de waterman ook verleiden tot experimenten tussen de lakens. Opgelet dus! Maar de minnaar die de uitdaging aanneemt wacht een wilde nacht!


Wat heeft de Waterman nodig?

De waterman gelooft graag dat zijn visie de beste is, dus het is geen verrassing dat zij geïnteresseerd zijn in een minnaar die hun visie deelt. Een flexibel geest, iemand die de eindeloze horizonten wil verkennen, zal hen ook tot grote hoogte brengen. Een minnaar die warmte en begrip uitstraalt vervult een sleutelrol in het leven van de waterman. De watermanminnaar is onconventioneel en haast tot vernieuwing bereid, maar als ze bereid zijn tot delen dan kan de relatie erg ver gaan.

Bekijk ook

Kreeft: Liefdeshoroscoop

Kreeft: Liefdeshoroscoop

(22 juni tot 22 juli)