Weegschaal: Liefdeshoroscoop

Weegschaal: Liefdeshoroscoop

De liefdeshoroscoop van de Weegschaal

(23 september tot 22 oktober)


Het teken van de Weegschaal prefereert boven alles balans en harmonie. Als dit bereikt kan worden met een partner is het des te beter. De Weegschaal is behulpzaam en functioneert optimaal in sociale situaties, waar hun communicatieve gave erg gewaardeerd wordt. Weegschalen willen graag aardig of zelfs lief gevonden worden door iedereen die hun pad kruist. Het is dan ook moeilijk om een Weegschaal te weerstaan als ze hun charme en aantrekkingskracht in de strijd gooien. Dit teken zorgt er voor dat hij/zij alles krijgt, zij het op een eerlijke manier.

Romantiek bij de Weegschaal
De Weegschaal houdt ervan de vrede te bewaren en is niet iemand met wie je snel ruzie krijgt. Ook houdt dit sterrenbeeld ervan om te praten en als er ruzie ontstaat, dan is deze vaak snel opgelost. Weegschalen willen graag een vaste relatie en romantiek komt dus pas om de hoek kijken als zij zich gebonden hebben aan iemand. De Weegschaal vindt verrassingen en kado’s romantisch. Zo kunnen ze soms ook met een leuk reisje aankomen, om de romantiek te bevorderen. Eerlijkheid vinden Weegschalen het belangrijkst in zijn/haar partner , dan komen ze het best tot hun recht.

De relaties en de Weegschaal
Doordat de Weegschaal een onderwerp altijd van twee kanten bekijkt, is het makkelijk voor hem/haar om te bepalen wat juist is. Dit is een zeer sterk punt van de Weegschaal omdat het in relaties goed van pas kan komen als de partner met een probleem zit. Dit teken probeert in de schoenen van de ander te gaan staan om het probleem te helpen oplossen. Hoewel de Weegschaal een relatie eerst op een veilige afstand wil verkennen, houdt hij van de aandacht en de liefde die een partner geeft. Dit sterrenbeeld zal in een relatie aanhankelijkheid en dominantie afwisselen, afhankelijk van wat hun gevoel zegt. De Weegschaal houdt niet van ruzie, maar praat liever rustig over wat er gebeurd is, in de hoop er vrede mee te bereiken. De ideale partner is voor de Weegschaal iemand die lekker kan praten, en vertrouwen schenkt. Als de partner er ook nog leuk uitziet, kan het helemaal niet meer stuk.

Weegschaal in de Liefde
Er is geen twijfel mogelijk, de Weegschaal vindt het heerlijk om verliefd te zijn, er is niets wat dit gevoel kan overtreffen. Voor iemand die er naar streeft om het mooie in zichzelf en anderen te vinden is plezier en liefde dan ook erg belangrijk. Dit teken kan iemand met stijl veroveren en de kunst der liefde op een sensuele manier overbrengen. De Weegschaal heeft het liefst een partner die veel van hem/haar houdt en van wie hij/zij ook nog iets kan leren. De Weegschaal wil zich betrokken voelen en het is zijn/haar wens om te doen wat het best is voor beiden.

Seksualiteit bij de Weegschaal
Zoals alle tekens met als element lucht, beleeft dit sterrenbeeld meer een geestelijke dan een lichamelijke ervaring waar het seks betreft. De Weegschaal is sterk in de communicatie. In plaats van per se geweldig te moeten presteren in bed, zal hij de partner eerder met mooie sensuele woorden overladen. En omdat dit teken vanzelfsprekend in balans moet zijn, houden ze vaak rekening met de partner en met wat deze wil. De Weegschaal houdt absoluut van voorspel en dit mag dan ook niet ontbreken aan een goede vrijpartij. Weegschalen kunnen hun partner heerlijk verwennen en het kan dan ook regelmatig gebeuren dat een leuk gesprek eindigt in “warmere sferen”…

Wat heeft de Weegschaal nodig?
Een partner die de Weegschaal het gevoel geeft dat hij/zij eerlijk, open en vrij kan zijn, volgt het juiste pad. Vertrouwen en steun geven is belangrijk. De Weegschaal goed laten blijken dat hij/zij waardevol is schept vertrouwen, al is het geven van een mooi kado ook een goede stimulans. Dit teken heeft een partner nodig die goed kan praten, iemand die hem/haar minder laat denken en meer laat voelen. De Weegschaal is iemand die veel liefde geeft, gepassioneerd is en van harmonie houdt. Een partner die mentaal aantrekkelijk is staat bij dit sterrenbeeld bovenaan de lijst. Zo’n partner kan de wereld van de Weegschaal totaal op z’n kop zetten.

Bekijk ook

Steenbok: Liefdeshoroscoop

Steenbok: Liefdeshoroscoop

(22 december tot 20 januari)