Home => Gewoon buitengewoon => Roy Martina – Mind power

Roy Martina – Mind power


Alles wat we willen bereiken is opgesloten in onze mind

 • Tijd om uw Mind Power beter te gebruiken

Wanneer we weten hoe onze Mind Power te gebruiken kunnen we ziekte genezen, het verouderings proces vertragen, ons lichaam vitaal en gezond houden en ook gelukkig zijn. Het is zelfs mogelijk met Mind Power uw verleden te veranderen en te ontdoen van traumatische gebeurtenissen en hierin kracht en wijsheid te vinden.

 • Onze kern is liefde

Tijdens de Mind Power lezing van Roy Martina zal U leren dat de kern van wie we zijn pure liefde is. Deze kracht sluimert in ons en kan ontwaakt worden door te leren hoe de Mind beter te gebuiken. De Mind is als het ware een software programma dat gebruikt kan worden om krachtiger te worden of verder van onszelf verwijderd te raken. Ook geeft het de kracht om onszelf en anderen te genezen en ons verleden aan te pakken en te transformeren. De uitdagingen in ons leven kunnen we veel beter aan wanneer we verbonden zijn met onze kern.

 • De realiteit is vaak anders

Heel vaak gaat het leven moeizaam en weten we niet precies hoe onze uitdagingen aan te gaan. We durven anderen niet te confronteren en hebben geleerd onszelf te verbergen achter sociaal acceptabele leugens. We dragen een masker en doen ons anders voor dan we werkelijk zijn. De echte oorzaak waarom we zo zijn ligt vaak diep verborgen in ons onbewuste. We zijn geconditioneerd vanaf onze geboorte om aardig gevonden te worden, we hebben afwijzing geassocieerd met de geloofsovertuiging dat we niet goed genoeg zijn en doen alles om afwijzing te voorkomen.

 • Onvrede in U zelf

We weten op het diepste niveau wel beter en langzaam maar zeker komen we vast te zitten in een mentale gevangenis waar we de sleutel van verloren hebben. We leven in conflict en worden het slachtoffer van ziekte, depressie, niet ”happy” zijn en langzame aftakeling en verlies van levenslust. Vele boeken en cursussen verder zijn we nog steeds niet uit deze gevangenis in onszelf. We zijn niet echt vrij en gaan door met te doen wat we altijd deden.

 • De doorbraak: De Levensformule

Volgens Roy Martina ligt er een groot terrein braak aan ongebruikt potentieel van de Mind. Hij heeft een nieuwe methode ontwikkeld waarmee U Uw mind kunt trainen om anders waar te nemen en de jarenlange conditioneringen te doorbreken. Dit heeft hij genoemd de Formula for Life (de levensformule). Het is hoe wij eigenlijk opgevoed hadden moeten worden. Dit is een jaarlang doe-het-zelf programma dat U in eigen tijd en tempo kunt uitvoeren, U hoeft daarvoor niet naar een cursus.

 • De lezing die u nieuwe inzichten gaat geven.

Het istijd voor de waarheid: positieve affirmaties werken niet, positief denken is emotioneel onderdrukkend. De meeste cursussen zijn een tijdsverspilling en leveren alleen tijdelijk resultaat op. Waarom durft Roy Martina dat te zeggen? Na 30 jaar ervaring in de holistische geneeskunde heeft hij alle lagen van de bevolking gezien en de resultaten van wat zij in hun leven hebben gedaan aan cursussen,lezen van boeken, yoga, meditaties, Reiki, alternatieve behandelingen en nog veel meer. Tot zijn grote verbazing ontdekte hij met zijn nieuwe methode Omega Healing hoeveel mensen nog blokkades hadden. Sommige van deze mentale en emotionele blokkades waren zo krachtig dat hij nieuwe technieken moest ontwikkelen om ze te doorbreken. Vaak bleek dat mensen die heel veel cursussen hadden gedaan meer geblokkeerd waren dan de mensen die geen cursus hadden gedaan.

 • De boodschap van ziekte

Meer en meer cliënten willen de echte boodschap van hun ziekte begrijpen. Een diagnose is slechts de oppervlakte en vaak de secundaire reactie van een dieper probleem. In hoeverre bent U in staat om snel te komen tot de wezenlijke boodschap van de ziel? Wat is de reden van de infectie? Waarom wordt de cliënt niet beter? Wat zijn de secundaire positieve associaties van de ziekte? Waarom saboteren de meeste chronische zieke mensen hun helingsproces? Roy Martina heeft verschillende methodieken ontwikkeld om tot de kern van ziekte te komen. Een daarvan is het intuitief gebruik van Royal Remedie Transfirmatie kaarten. Hij zal U laten zien hoe dat werkt. In de cursus Omega Healing worden deze methodieken helemaal uitgewerkt en leert men hoe ziekte te voorkomen en te genezen door de natuurlijke zelfhelings mechanismen van de Mind te activeren.

 • Demonstratie hoe snel tot inzichten te komen

Op 26 februari demonstreert Roy Martina tijdens zijn lezing, na een korte uitleg van de Royal Remedies, hoe je de boodschap van ziekte opspoort met behulp van de speciale Transfirmatiekaarten. Na enige oefening kan vervolgens iedereen de juiste Royal Remedie vinden in combinatie met de juiste affirmatie die de deur opent naar de ziel. Verder laat hij zien hoe Mind Power werkt en hoe U zichzelf kunt helen maar ook emotionele conflicten kunt transformeren naar kracht.


 • Grondlegger Omega Healing

Roy Martina is de grondlegger van Omega Healing en the Omega way of life. De Omega Healing training wordt momenteel gedoceerd in 5 landen door Roy Martina zelf en door door hem opgeleide trainers. De training wordt gegeven aan artsen, therapeuten en leken die Omega Health Coach willen worden of de training voor zichzelf volgen om hun levenskwaliteit te verbeteren. Ook heeft Roy Martina diverse andere revolutionaire therapieën ontwikkeld zoals Emotioneel Evenwicht, Chakra Balancing, NEI, INTEGRA en RAPID.

 • Bestseling Auteur

Roy Martina is de auteur van meer dan 50 boeken in 8 talen. Zijn meest bekende boek is Emotioneel Evenwicht dat in 8 talen is vertaald.

 • Ontwikkelaar van Natuurlijke Remedies

Roy Martina heeft meer dan 30 jaar ervaring met het ontwikkelen en testen van nieuwe, natuurlijke remedies. Hij heeft formules ontwikkeld voor Apex Energetics in Californië, die na 18 jaar nog steeds door duizenden therapeuten in Amerika gebruikt worden. Hij heeft samengewerkt met VSM Geneesmiddelen BV, Sanopharm (Nederland), Dolisos (Frankrijk), Guna (Italie) en verschillende andere firma’s in binnen- en buitenland. In Nederland werkt hij nu samen met Holland Pharma. Hij heeft in totaal meer dan 1200 middelen ontwikkeld waaronder fytotherapie, isotherapie, bloemenessences, orthomoleculaire combinaties en homeopathische middelen.

Het is nu de tijd voor een nieuwe generatie remedies die diep inwerken op de ziel en het onbewuste.

Roy Martina Experience B.V. – Oude Boteringestraat 62 a – 9712 GM Groningen – Nederland
Tel: +31 (0)50-31 34 744 – KvK: 39094276
E: evelien@roymartina.com
W: www.roymartina.com

Bekijk ook

Vandaag maak ik mij geen zorgen

Vandaag maak ik mij geen zorgen

Interview met Dick Nijssen, Reiki Master, therapeut en auteur van o.a. de bestseller Inzichtkaarten. Dick brengt in zijn manier van werken met mensen tot uitdrukking dat helen en werken aan jezelf niet per se zwaar en moeizaam hoeft te zijn.