Home => Gewoon buitengewoon => Schenk een voedselpakket

Schenk een voedselpakket


Sinds 1987 steunt P.A.S vzw verschillende projecten in India en Sri Lanka, deels uitgevoerd met subsidie van de provincie Antwerpen en Gemeente Retie en deels met eigen middelen.
P.A.S house is ons eerste, geheel ‘eigen’ project en werd in 2006 officieel geopend door de Heer Herman Merckx, toenmalig Consul Generaal van het Koninkrijk België te Mumbai.

P.A.S.House, is een steunpunt en opvangcentrum voor de vele in grote nood verkerende Indiase vrouwen en hun kinderen . Nu worden zij vaak gedwongen om hun kinderen op te geven of andere onaanvaardbare situaties te accepteren
omwille van traditie, onzekerheden, de sociale normen van de Indiase maatschappij , de heersende moraal, het gebrek aan opleiding- en ontplooiingsmogelijkheden met o.a. als resultaat het onvermogen van velen om hun eigen beslissingen te nemen.

schenk een voedselpakket

Schenk een voedselpakket

Wilt u graag een klein steentje bijdragen om onze noodleidende families van India te sponsoren met een voedselpakket van meer dan 10 kilo. Met uw 10 euro kunnen wij hen ter gelegenheid van Kerstmis voorzien van een pakket met daarin volgende levensnoodzakelijke voedingsmiddelen en een feestelijk extraatje:

* 1 kg fijne rijst
* 1 kg suiker
* 1 doos thee
* 1 liter bakolie
* 1 kg meel
* 2 kg tarwemeel
* 1 kg uien
* 1 kg aardappelen
* 1 kg tomaten
* 1/4 kg gember
* 1/4 kg knoflook
* 1 kg groene pepers
* 1 kip
* 1 cake
* 100 rupees

In 2009 konden wij door deze actie 150 gezinnen enorm gelukkig maken en hen een onvergetelijke Kerst bezorgen. Bekijk hier de beelden.

Hoe kan jij je steentje bijdragen?

Stort vandaag nog 10 € op bankrekening 418-7026539-05 of 230-7164708-17 met referentie PAShouse, Verna.

Giften vanaf €30 kunnen fiscaal afgetrokken worden, U ontvangt hiervoor van ons een attest.

Wil je meer weten? Surf dan naar onze website: PAS vzw

Bekijk ook

Vandaag maak ik mij geen zorgen

Vandaag maak ik mij geen zorgen

Interview met Dick Nijssen, Reiki Master, therapeut en auteur van o.a. de bestseller Inzichtkaarten. Dick brengt in zijn manier van werken met mensen tot uitdrukking dat helen en werken aan jezelf niet per se zwaar en moeizaam hoeft te zijn.