Home => Handanalyse - Handlezen => De lijnen in de hand => Interpreteer de karmalijn of Saturnuslijn

Interpreteer de karmalijn of Saturnuslijn

De karmalijn begint boven de pols en loopt verticaal naar boven. De karmalijn laat zijn hoe invloeden van buitenaf een rol spelen op je leven. het is een zeer boeiende lijn, want hij vertelt ons hele levensverhaal. Alle belangrijke gebeurtenissen in ons leven laten hun sporen na op deze lijn.

De karmalijn of Saturnuslijn interpreteer je als volgt:

Plaats van de lijn
Als je karmalijn aan de kant van de duim begint, binnen de kromming van de levenslijn staat dat voor een persoon met een sterke relatie met familie en vrienden. Begint de karmalijn juist aan de kant van de pink, dan kan dat betekenen dat je in de publieke belangstelling komt te staan door b.v. een loopbaan in de politiek of amusement. Als de karmalijn samenkomt met de levenslijn betekent dat dat iemand zichzelf al vroeg in het leven sterk heeft ontwikkeld. Als de lijnen ergens halverwege samenkomen kan dat betekenen dat op middelbare leeftijd de eigen interesses ten goede van anderen worden opgegeven.

Kromming van de lijn
Als de karmalijn een kromming maakt waardoor hij de levenslijn raakt kan dat erop wijzen dat je op een gegeven moment je eigen belang moet wegcijferen voor het belang van anderen. Op het moment dat de karmalijn weer scheidt van de levenslijn geeft dat aan dat je weer zelf de controle over je leven terug hebt.

Diepte van de lijn
Een diepe lijn betekent dat iemands leven sterk bepaald wordt door het lot. Onthou dat niet iedereen deze lijn heeft. Een duidelijke lijn wijst op succes. Een lichte lijn betekent dat je moeilijkheden hebt met het nemen van beslissingen. Lijnen die dan weer dikker dan weer dunner worden wijzen op goede en slechte perioden.

Lengte van de lijn
Een lange duidelijke lijn die loopt van de pols naar de middelvinger betekent dat je een vastberaden en onafhankelijk persoon bent.

Bijzonderheden
Heb je geen karmalijn dat kan je leven een duidelijke richting missen, je kan ook een onzeker leven leiden of je niet settelen. Carrière maken zal dan geen prioriteit hebben in het leven. Een ster op de lijn wijst op beroemdheid en/of succes . Onderbrekingen en verandering van richting van de karmalijn staan voor veranderingen door externe krachten. Een lijn die bestaat uit meerdere stukjes laat zien dat er veel veranderingen plaatsvinden in het leven! Begint deze lijn met een vork dan zou je goed een eigen bedrijf kunnen runnen!

Bekijk ook

Interpreteer de Mercuriuslijn of gezondheidslijn

De Mercuriuslijn begint onder de pink en loopt over palm verticaal naar beneden. De Mercuriuslijn wordt …