Home => Handanalyse - Handlezen => De lijnen in de hand => Interpreteer de hartlijn – Voelen

Interpreteer de hartlijn – Voelen

Uit de hartlijn halen we informatie over je emotionele leven, de partnerkeuze en je vermogen om lief te hebben. maar ook over de gezondheid van je hart en vaatstelsel. De hartlijn ligt boven de hoofdlijn en begint ergens onder de wijs- of middelvinger en gaat dwars over de hand richting buitenkant van de palm.

De hartlijn interpreteer je als volgt:

Plaats van de lijn
Als de lijn hoog begint wil dat zeggen dat je niet erg warm en emotioneel bent. Ligt de lijn laag dan ben je een gepassioneerd persoon. Begint de lijn onder je wijsvinger dat heb je een normaal en tevreden liefdesleven. Begint de lijn onder je middelvinger dan heb een je egoïstische en materialistische kijk op je liefdesleven. Begint hij tussen de wijs- en middelvinger dan heb je een wat onrealistische kijk op de liefde en wat daarbij komt kijken. Deze personen worden erg snel verliefd.

Kromming van de lijn
Hoe meer gebogen de lijn is hoe warmer je persoonlijkheid. Een rechte lijn betekent dat je weinig flexibel en een beetje star bent. Als de lijn van de ene kant van de handpalm naar de andere gaat duidt dat erop dat je bezitterig van aard bent. Een golvende lijn kan duiden op vele relaties of geliefden en afwezigheid van een serieuze relatie.

Diepte van de lijn
Een onduidelijke lijn betekent dat je gevoelig en misschien wat verlegen bent. Een duidelijke lijn betekent dat je onder emotionele druk staat en te maken kan hebben met stressgerelateerde gezondheidsproblemen en zorgen.

Lengte van de lijn
Een korte lijn laat zien dat je weinig interesse hebt in liefdeszaken. Als de lijn kort en diep is dan wil het wel zeggen dat iemand erg trouw is.  Een rechte en korte hartlijn wijst op een persoon die niet zo van romantiek houdt. Een lange, gebogen hartlijn betekent dat iemand zijn emoties vrijelijk uitdrukt

Bijzonderheden
Een ster aan het begin of op de lijn wijst op geluk in de liefde. Kleine horizontale lijntjes naar boven betekenen ook positieve ervaring met de liefde. Lijntjes naar beneden wijzen op teleurstellingen. Een vork aan het einde van de hartlijn geeft grote inziet en veel energie weer. Werk en privé kunnen goed worden gecombineerd.  Een gebroken hartlijn of een hartlijn die door kleine streepjes doorbroken wordt kan duiden op emotioneel trauma. Cirkels of eilandjes op de lijn kan kwetsbaarheid of een depressie betekenen.  Een hartlijn die de levenslijn raakt betekent dat het hart gemakkelijk gebroken wordt.

Vallen hart- en hoofdlijn samen? Dan heb je de simiaanlijn.  Je bent zeer creatief, impulsief en paranormaal begaafd. Emoties en verstand worden weleens door elkaar gehaald waardoor je plotseling uitbarstingen kunt hebben.

 

Bekijk ook

Interpreteer de Mercuriuslijn of gezondheidslijn

De Mercuriuslijn begint onder de pink en loopt over palm verticaal naar beneden. De Mercuriuslijn wordt …