De Mens durft niet in de ech"/>
Home => Lichaam & Geest => Parapsychologie => Onwetendheid

Onwetendheid


<P style=”TEXT-ALIGN: justify; MARGIN: 0cm 0cm 0pt” class=MsoNormal>

De Mens durft niet in de echtheid van zijn eigen unieke inner zelf te geloven? Weet; wij zijn echt multifunctioneel, daarom kunnen wij ook geheel zelfstandig zijn. De Mens is van oorsprong een Licht wezen, wij zijn niet nieuw, wij hebben al vele levens gehad, wij zijn van ver voor deze historische tijd die wij nu kennen. De Mensheid is dus geestelijk onbewust geweest van zijn eigen unieke inner zelf, alles zit nog in ons, dit waren wij vergeten. Als wij weer gaan vertrouwen in onze eigen unieke innerlijke zelf, gaat onze angst ook weg, die ontstaan is doordat wij geen vertrouwen hadden. Verander mee en zeg ik vertrouw + geloof weer in mijn inner zelf, want daar zit mijn BRON en dan word IK een gelover in mij zelf.

Onze ouders en grootouders of opvoeders namen alles automatisch over van wat hun ouders en grootouders deden en zijn niet dom, maar wisten toen niet beter. Ieder Mens was toen geestelijk onwetend; er was toen niets bekend over een oerwaarheid en oergeloven en oervertrouwen en oerweten, dit is onze unieke zelf dat al in iedereen zit. Kinderen stappen automatisch in het GELOOF van hun ouders en soms tegen beter weten in. Ieder Mens kan veranderen, wordt ook een GELOVER in je eigen unieke inner zelf. Heel simpel, wij hebben onze innerlijke zelf ‘’onbewust’’ verwaarloosd, dit is nu wel heel duidelijk geworden, maar wij wisten toen niet beter, want wij waren er werkelijk onbewust van. Niemand krijgt daarom de schuld, want het is gebeurd en het is ons allemaal overkomen. Als wij ons toch nog schuldig voelen, dan VERGEEF jezelf voor je onbewuste zelf.

Kinderen geloven en vertrouwen helemaal op hun eigen ouders en opvoeders? Respecteer je ouders zij wisten toen zelf ook niet beter, geef ze niet de schuld. Vergeet even niet dat wij zelf ook in eenzelfde positie zijn geweest, wij hebben ook eerdere levens gehad met een onbewustheid. Het is moeilijk om iets AF te leren en om ook mee te veranderen, wij willen eigenlijk vast blijven houden tegen beter weten in? Veranderen doe wij voor onszelf, er is nu veel meer informatie aanwezig om bewuster te worden. Word ook weer je eigen unieke ZELF, met je eigen zielen wensen, want je bent baas over jezelf, je kunt alles veranderen want alles zit al in jezelf. GELOOF zit in je, wordt weer verantwoordelijk voor jezelf.

De oerwaarheid kunnen wij alleen begrijpen als wij het van binnenuit in ons zelf herkennen en dit zijn bevestigingen waar wij op zoek naar zijn geweest, dan weten en voelen wij de oerwaarheid. Als wij iets niet begrijpen, verdedigen wij dit met te zeggen het is niet goed, dit is meestal onze eerste reactie, wij staan er dan sceptisch tegenover. Begrijp dit, als iets de waarheid is, hoef je dit ook niet te verdedigen, dus als je iets ‘’moet’’ verdedigen dan is dit niet de waarheid?

Veel Mensen zijn onbekend met deze geestelijke materie, daarom is het moeilijk voor hen om dit als waar aan te nemen. Zodra wij er ons in gaan verdiepen, gaan wij het ook beter begrijpen, waar bijna de gehele wereld mee bezig is, dan weet je het ook, want als je niets doet kom je ook niets te weten. Het is teruggaan naar een weten dat wij al geweten hebben, maar daar waren wij onbewust van. Wij hoeven niet in dé tijd zelf terug te gaan, wij mogen weer vertrouwen IN alles dat de Schepper de Mensheid bij onze allereerste bestaan heeft mee gegeven. Dit halen wij niet uit de Bijbel of de Koran, dit weten zit IN ons, is een geestelijk bewustwording en zielen evolutie groeiproces. Door deze geestelijke bewustwording wordt erbij de Mensheid werkelijk iets heel moois geactiveerd.

LICHT = ‘positieve kracht energieën’. DUISTER = ’negatieve pijn energieën’.

De Mens heeft een deel van onze Scheppers LICHT in ons zitten, wij kunnen niet bestaan zonder deze LICHT kracht vanuit de Universum. De Mensheid is onbewust geweest van zijn eigen oerweten. Geloof weer in het LICHT dat al in je zit, dan kom je in contact met LICHT energieën IN je zelf. LICHT kracht hebben wij nodig dit zijn positieve energieën. Wij kunnen zelf dingen veranderen, wordt een gelover IN jezelf en wordt weer verliefd OP jezelf.

De Mens is te lang onbewust geweest en was van zijn innerlijke zelf afgedwaald. Ieder Mens heeft het LICHT van de Schepper in zijn eigen Geest zitten. Als wij overlijden gaan wij met ons eigen LICHT body dat ook in ons Aardse lichaam zit, automatisch terug naar het LICHT waar wij ook vandaan zijn gekomen. Daar ontmoeten wij onze geliefde zielsverwanten weer. Na een tijd kunnen wij weer terug naar de Aarde, daarom geloof en vertrouw ook weer in deze LICHT kracht energieën. Geestelijke spirituele wijsheid heeft iedereen nodig, zodat wij geen angst meer hoeven te hebben voor de dood, want angst = duisternis is verdriet omdat wij geen vertrouwen hebben, dit komt voort uit onze eigen onwetendheid.

LICHT is vertrouwen in jezelf, dan gaat de DUISTER negatieve pijn uit je weg. Licht + Kracht energie heeft altijd al in ons gezeten, is van onze Schepper zelf dit waren wij vergeten. In ons zit oergeloof en oervertrouwen en oerwaarheid en oerweten in en daarmee kunnen wij alle mysterie ook in onszelf mee ontrafelen. De Bijbel en de Koran, zijn die getoetst op de werkelijke oerwaarheid? Is wel door Mensen geschreven en herschreven, was dit toen de werkelijke realiteit? De werkelijkheid ontvouwt zich door in onze eigen Oergeloof + Oervertrouwen + Oerwaarheid = Oerweten te geloven en te vertrouwen. De Mensheid heeft werkelijk alles meegekregen bij onze eigen allereerste bestaan. Dit wordt steeds duidelijker, daarom wordt ook weer een GELOVER in je eigen innerlijke ZELF.


Ans Corbee

Sinds Ans Corbee met Reiki in contact is gekomen is haar hele leven positief veranderd. Met haar Reiki Inwijdingen helpt haar Gids + Engel = mijn hoge zelf bewustzijn ”Andréa” haar. Dit heeft haar een waardevolle betekenis gegeven waar ze dankbaar voor is, om zo anderen te kunnen helpen

Ans Corbee schrijfst reeds jarenpersoonlijke inzichten die zij vrij verspreidt op haar informatieve site
www.spiritualwisdom.nl

Bekijk ook

Vanishing Twin Syndrome - De verloren tweelinghelft

Vanishing Twin Syndrome – De verloren tweelinghelft

In de jaren ’80 is er heel wat onderzoek verricht naar tweelingen. De laatste jaren hebben o.a. Dr. D.B. Chamberlain, Dr. Althea Hayton. Drs Austermanns nagegaan wat de gevolgen zijn voor een “verloren tweeling”, ook wel genoemd “Vanishing Twin Syndrome (VTS)”, ‘’Overlevende twin’, ‘Wombtiwn survivor’.. Uit onderzoek blijkt dat overlevende twin tal van overtuigingen en effecten overhoudt die een groot deel van zijn leven bepalen.