Home => Spiritualiteit & Nieuwe tijd => Paranormaal => Channelings & voorspellingen => Kryon: De Voorspelling & De Vernieuwing van de levenscyclus (4)

Kryon: De Voorspelling & De Vernieuwing van de levenscyclus (4)


Wanneer je het temperatuurpalet van de oceanen op Aarde wijzigt, begint er van alles te veranderen, want de cyclus van het leven van het voedsel in de oceanen hangt af van het allerkleinste onderdeel ervan. Het plankton van de planeet overleeft in bepaalde temperaturen en die zijn aan het veranderen. Gooi alles wat je weet nu eens overboord en denk alleen maar aan ‘vernieuwing’of’hoe is dit begonnen.’ Dat zal je zeker helpen bij het doorgronden van wat er op dit moment allemaal gebeurt. Deze cyclus is bedoeld om de oceanen opnieuw van leven te voorzien en niet alleen maar om de soorten te behouden die er altijd al zijn geweest.

Een nieuw leefsysteem is zich aan het openbaren, net als voorheen en het ontvouwt zich nu in jullie tijd. Het zal zijn als een aanvulling op wat jullie al weten en je zodoende blootstellen aan het nieuwe concept: Gaia ververst met enige regelmaat de levenscyclus op Aarde.

Laten we het even over die oceanen hebben. We komen niet eens toe aan wat er in de lucht gebeurt en wat zoogdieren zouden kunnen ervaren. Laten we het alleen maar over de oceanen hebben. Hebben jullie vernomen over de zalmen? Waarvoor heeft jullie wetenschap je willen waarschuwen? Voor jullie overbevissing!! De zee gaat dood. Het koraal sterft af. De riffen verdwijnen. Jullie zien niet meer de gewoonlijke voedselketen. Jullie hebben alles er zowat uit gevist.Om dit te voorkomen werden visquota ingesteld. Oh, al die mensen in die rode kamer!! – ze weten niets over het paars!!. Rode mensen kennen alleen maar het rode paradigma.

Hebben jullie het laatste over de zalm al gehoord? Er zijn er veel te veel! En op precies die plekken waar die visquota van jullie gelden zodat jullie je niet zullen schuldig maken aan overbevissing.. Die vissen springen gewoon bij jullie in de boot!! Tegen alle verwachtingen van milieuactivisten en biologen in overspoelen ze nu de oceanen in Alaska – veel teveel vis!!

Wat zegt jullie dat? Is het mogelijk dat Gaia zelf de zorg op zich neemt? Dat is wat het jullie zegt! Misschien is het deze uitlijning wel die de mensheid in leven zal houden. Heeft iemand van jullie hier al aan gedacht? Wat als Gaia nu eens een verbond met jullie heeft gesloten? Gaia als bondgenoot? Wat nou, als de bewustzijnstoename die de trilling van het DNA heeft verhoogt Gaia op het idee heeft gebracht het weerpatroon te wijzigen en zich opmaakt de mensheid te voeden? Heb je al gekeken naar de oceaan waar die olieramp plaatsvond? Die herstelt zich op een manier die niet werd voorzien.

Wat is er aan de hand?ocean-currents-conveyorbelt“En ver voordat de wetenschap met een mogelijk antwoord op de proppen komt, zal ik jullie zeggen wat er aan de hand is. Het is allemaal terug te voeren op de watercyclus – alles…!”

Door de temperatuurverandering in de oceanen wordt de levenscyclus gewijzigd en heel veel van het paradigma met betrekking tot de oceaan is langzaam maar zeker aan het veranderen. Een nieuw leefsysteem is zich aan het openbaren, net als voorheen en het ontvouwt zich nu in jullie tijd. Het zal zijn als een aanvulling op wat jullie al weten en je zodoende blootstellen aan het nieuwe concept: Gaia ververst met enige regelmaat de levenscyclus op Aarde.

Uitsterven is vernieuwen…

Als onderdeel van dit proces zullen bepaalde planten en diersoorten uitsterven, Mijn advies aan jullie en vooral aan al die milieuactivisten luidt dan ook: probeer de levenscyclus te doorgronden opdat jullie kunnen ontspannen bij het aanschouwen van alles dat de natuur altijd al heeft gedaan. De natuur zet het leven op de planeet om de planeet een tijdje van dienst te zijn.

Wanneer bepaalde levensvormen niet meer dienstbaar is aan de planeet zoals te doen gebruikelijk, wordt dat leven ook weer weggenomen. Het uitsterven van het leven, en met name als gevolg van veranderingen in het weerpatroon, is voor Gaia de normaalste zaak van de wereld. Het wordt hogelijk gerespecteerd, het is volkomen terecht en normaal, ook al denken jullie van niet.

Probeer al die verdwijnende dieren niet te redden. Er valt niets te redden.Sommige soorten worden verondersteld gewoon te verdwijnen. En, Geliefden, wijt dit alles ook niet aan iets dat jullie mogelijk gedaan hebben.Het is niemands schuld. Het gaat zoals het gaat!

De rode mensen zijn gestrest. Het paars is hier en ze proberen erachter te komen wat ze in godsnaam fout hebben gedaan. Ze weten niet dat ze zich in de Regenboogkamer bevinden. Ze denken dat ze in de RODE KAMER leven. Dit is wat de Regenboogkamer doet: hij verandert van kleur. Dus wanneer die kamer eindelijk begint te doen wat het altijd al heeft gedaan, raken de rode mensjes in paniek, worden bang en proberen er alles aan te doen om de status quo te handhaven en erachter te komen wat ze verkeerd hebben gedaan waardoor die paarse kleur plotseling begint door te dringen.

“Gaia is wat dat betreft helemaal bij jullie. Zij werkt met jullie samen op een manier die je nooit hebt durven dromen, op een manier waarvan biologen beweren dat hij onmogelijk is. Jullie denken dat je haar om zeep helpt? Nou, vergeet het maar, ze is bezig met de geboorte van een veranderd en aangepast ecologisch systeem!”

De Regenboogkamer is prachtig. De kleur paars is veelbetekenend. Een overgang van rood naar paars heeft een metafysische betekenis binnen deze parabel, maar jullie mogen dat zelf uitvogelen. Voor diegenen die zich met kleuren bezighouden: er is natuurlijk een reden waarom ik juist deze twee kleuren heb gekozen.

De Aarde wordt heiliger dan ooit tevoren. Gaia is wat dat betreft helemaal bij jullie. Zij werkt met jullie samen op een manier die je nooit hebt durven dromen, op een manier waarvan biologen beweren dat hij onmogelijk is. Jullie denken dat je haar om zeep helpt? Nou, vergeet het maar, ze is bezig met de geboorte van een veranderd en aangepast ecologisch systeem!

Lees het vervolg in deel 5


Vertaling © Jan Smith voorAnne Helena
© 2011 – Deze informatie mag vrijelijk worden gekopieerd en gedistribueerd. Dit copyright verbiedt echter de verkoop van deze informatie ervan in welke vorm dan ook. Lee Carroll www.kryon.com

Bekijk ook

Kryon: 2011 en Verder

Kryon: 2011 en Verder

Gegroet Geliefden, ik ben Kryon van de Magnetische Dienst. Dit is de eerste opgenomen Kryon channeling van 2011. Op dit moment wil ik graag een overzicht geven van alle numerologische aspecten van het jaar dat achter ons ligt – 2010, en daarna van het jaar waarin jullie nu zitten – 2011.