Home => Symbolic => Redactie Symbolic Gids => Frank den Ouden – Soest (NL)

Frank den Ouden – Soest (NL)


Sedert 18 jaar Frank den Ouden een fulltime praktijk in Soest. Als auteur van diverse boeken, therapeut en docent en zijn brede ervaring en belangstelling in alternatieve geneeswijzen heeft hij een goede basis gelegd als ondersteuning van zijn cliënten en cursisten.

In mijn praktijk gebruik ik onder andere bovenstaande behandelmethodes tijdens een consult waar nodig. Het doel hierbij is blokkades, onverwerkte problemen en ingesleten patronen zo snel mogelijk te traceren en op te lossen. Onafhankelijk onderzoek heeft uitgewezen dat ongeveer 92% van alle cliënten baat heeft bij deze wijze van behandelen.

Mijn behandelingen zijn enerzijds voor die groep mensen die in de reguliere

gezondheidszorg niet verder geholpen kunnen worden en anderzijds voor de mens die op zoek is naar zichzelf en bereid is (oude) problemen op te ruimen. De benadering naar mijn cliënten is liefdevol, maar direct, ik ben een “met beide benen op de grond” therapeut.

Bekijk ook

Evi Sas - Antwerpen (BE)

Evi Sas – Antwerpen (BE)

Vroeger had ik vele tegenslagen, nu heb ik vele uitdagingen, vroeger was het glas altijd half leeg, nu is het steeds half vol ... het is maar hoe je het bekijkt en mijn favoriete motto is: 'sta altijd op met een vrolijke lach, zo kom je makkelijker door de dag want goed begonnen is half gewonnen'