Home => Symbolic => Redactie Symbolic Gids => René Smeyers – Halle (BE)

René Smeyers – Halle (BE)


René Smeyers, oprichter van DomiSan, is een ervaren geobioloog die de pathogene krachtlijnen reeds meer dan vijftien jaar adequaat meet en neutraliseert met de meest vooruitstrevende meetapparatuur en ontstoringssystemen.

Met meer dan 20 jaar ervaring is René Smeyers één van Belgiës meest bekwame geobiologen van deze tijd. Meer dan 700 dankbrieven bewijzen zijn succesvolle opdrachten in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Korea en Amerika.

Geobioloog René Smeyers zal op regelmatige basis tips informatie geven over gezond wonen.
Wil je hiervan op de hoogte blijven? Schrijf je dan nuin via

Geobiologie is de wetenschappelijke benadering van de invloed die aardstralen, wateraders en het elektromagnetisch veld van de aarde, kunnen hebben op de mens en alles wat leeft. Geobiologie is de wetenschap die de samenhang bestudeert tussen de aarde (gea) en het leven (bio). Dit is geen nieuwe wetenschap. Denk maar aan de menhirs en de dolmens uit het Neolithicum, de piramiden van de Egyptenaren en de Maya’s, en de grote gotische kathedralen. Al deze bouwwerken laten zien dat de bouwers ervan bijzonder gevoelig waren voor de energieën van de aarde, en dat ze bedreven waren in het kanaliseren ervan.

  • Geobiologie onderzoekt het effect van de biosfeer op levende organismen.
  • Zij onderzoekt de invloed van de omgeving in het algemeen en van de woning in het bijzonder op de gezondheid.
  • Zij legt het verband tussen geologie, chemie, fysica en biologie.

Principe = je wordt hoe je woont

Bekijk ook

Evi Sas - Antwerpen (BE)

Evi Sas – Antwerpen (BE)

Vroeger had ik vele tegenslagen, nu heb ik vele uitdagingen, vroeger was het glas altijd half leeg, nu is het steeds half vol ... het is maar hoe je het bekijkt en mijn favoriete motto is: 'sta altijd op met een vrolijke lach, zo kom je makkelijker door de dag want goed begonnen is half gewonnen'