Home => Alternatieve geneeswijzen => Alternatieve therapieën => Eye Yoga: Kom tot innerlijke rust en bevrijd je van oude patronen

Eye Yoga: Kom tot innerlijke rust en bevrijd je van oude patronen


Ben je op zoek naar een manier waarop je -op slechts enkele minuten én bijna overal toepasbaar – je innerlijke rust bereikt?

Wens je een sterkere activering en harmonisatie van je linker- en rechterhersenhelft?

Wil je op een snelle en diepgaande manier contact maken met je ziel, je innerlijke weten?

Wil je (oude) overlevingsmechanismen/patronen en spanningen op een effectieve én definitieve wijze doorbreken en hun levenslessen integreren?

Verlang je naar een grotere harmonieuze verbinding met je lichaam – gevoelens – gedachten en ziel?

Sta je open om je kennis en kunnen op vlak van lichaamswerk nóg krachtiger te maken op een eenvoudige en speelse manier?

Is het bereiken van levensvreugde voor jou een drijfveer?

Streef je naar een hoger bewustZIJN in het NU?

Dan is Eye Yoga echt iets voor jou! Gun jezelf de kennismaking, de toepassingen en de integratie van deze eenvoudige en zeer krachtige oogbewegingstrategieën.

Eye Yoga is een unieke methode om door middel van eenvoudige ademhalingstechnieken en oogbewegingen volgens een bepaald patroon tot rust en nieuwe inzichten te komen.

Andreas Jell heeft Eye Yoga ontwikkeld a.h. v. principes van kwantum fysica, recente wetenschappelijk hersenonderzoek, EMDR, meditatie technieken, quantum cybernetics, …

Eye Yoga bestaat uit 2 toepassingsmogelijkheden om te komen tot een fysiek, emotioneel en/of verstandelijk harmonie.

De beknopte oefening brengt je al in enkele minuten innerlijke rust. Ze bestaat uit een combinatie van ademhalingstechnieken, oogbewegingen, een mantra en visualisatie.

De uitgebreide oefening doorbreekt patronen en integreert levenslessen van je ziel, brengt harmonie en levensvreugde, … a.h.v 5 stappen

1. Kies een patroon (een fysieke klacht, emotie of gedachte)

2. Activatie van het patroon op 4 niveau’s: lichaam – emotie – denken –ziel

3. Doorbreken en wissen van het patroon

4. Antwoord van je ziel: wat heb je hieruit te leren

5. Integratie van deze levensles op 4 niveau’s: lichaam – emotie – denken –ziel


Evolving Clarity nodigde Andreas Jell voor het eerst in België uit in januari 2010 om deze unieke workshop te geven. Andreas Jell en Liesbeth Michiels kaderen de principes, reiken je een aantal eenvoudige technieken aan, begeleiden oefeningen, … en nodigen je uit om Eye Yoga te integreren in je dagelijkse leven.

Enkele getuigenissen:

“ Twee dagen na mijn rugoperatie kreeg ik zeer intense hoofdpijn. Na enkele dagen stuurde de neurochirurg me naar huis om te herstellen van mijn rugoperatie en hoopte hij dat de hoofdpijn vanzelf zou verdwijnen. Dat gebeurde jammer genoeg niet en het had een ingrijpende impact op mijn leven: na 5 à 6 uur wakker zijn, was de pijn niet te dragen en kon ik niets meer vatten. De enige oplossing – naast spierontspanners – was 2h slapen. De rest van de dag kon ik dan weer verder. Na een viertal maanden van medische onderzoeken zonder resultaat gaf de neurochirurg het op: ‘ik ben ten einde raad: het zal over zijn, als het over is’. Mijn oefeningen van quantum touch brachten al wat soelaas en na het participeren van de workshop Eye Yoga in Zaandam (NL) was mijn hoofdpijn weg én is weggebleven! Kort nadien kon ik terug gaan werken en geniet ik terug 100 % van mijn leven” Liesbeth Michiels (Evolving Clarity)

“Eye yoga heeft me fantastisch ondersteund in het stoppen met roken en dit vol te houden! Telkens ik zin had om een sigaret op te steken deed ik enkele Eye Yoga oogbewegingen en verdween onmiddellijk mijn drang tot roken. Ondertussen ben ik al 2 maanden vrij van sigaretten en ik heb het volle vertrouwen dat Eye Yoga me in de toekomst verder zal helpen dit vol te houden!”
S.C. uit Mechelen

“Ik ben al jaren vertrouwd met technieken van meditatie, NEI, regressie, … en Eye Yoga is voor mij dé eenvoudigste en meest doeltreffende manier om tot een antwoord van mijn ziel / mijn innerlijk weten te komen”
I.B. uit Antwerpen

Wil je ook deelnemen aan Eye Yoga?
Dat kan via een Interactieve avond of een workshop Eye Yoga.
Meer informatie en inschrijving via info@evolvingclarity.be of via Liesbeth 0495 22 83 44.


Liesbeth Michiels
Liesbeth Michiels is een gepassioneerde gecertificeerde beoefenaar en lesgever Eye Yoga® en Quantum Touch®. Ze blijft zich verder verdiepen en vervolmaken door te participeren aan internationale workshops van deze boeiende, speelse, krachtige én aanvullende methodes. Naast het geven van workshops organiseert ze ook andere workshops en interactieve thema-avonden. De healing cirkels die ze begeleidt bieden een mogelijkheid om je aangeleerde technieken van lichaamswerk verder te verfijnen, feedback te krijgen en ervaringen met elkaar te delen. Meer info kan je vinden op www.evolvingclarity.be

Bekijk ook

Intuïtief schilderen

Intuïtief schilderen

Elke vorm van expressie is ook een vorm van communicatie, het vertelt een verhaal. Soms kan je gaan schilderen vanuit een situatie die zeer moeilijk geuit kan worden met woorden maar gemakkelijker en klaarder wordt op een creatieve wijze .