Celestiet


Celestiet is een krachtige steen die spirituele ontwikkeling en helderziendheid bevordert. Het trekt voorspoed en geluk aan en helpt te vertrouwen op je eigen intuitie.
Celestiet bevordert creativiteit en is zeer geschikt voor mensen die in het openbaar moeten spreken (en andere vormen van communicatie).
Leg celestiet naast je bed om dromen en reizen buiten het lichaam beter te herinneren. Celestiet wordt ook wel engelensteen genoemd omdat het het contact met engelen en gidsen tijdens meditatie of dromen bevordert.
Fysiek werkt celestiet kalmerend, spierontspannend en pijnstillend en is behulpzaam bij kwalen aan ogen, oren en keel.

Bijkomend geeft Celestiet helderheid van geest, verbetert het communicatievermogen, brengt energieen in balans, kalmeert en harmoniseert. Uitstekende steen om dromen te helpen herinneren en voor astrale reizen. Celestiet vervangt bij genezing pijn voor een liefdevol licht.

Chakra

kruin- en voorhoofdchakra.

Corresponderende Sterrenbeelden

Tweelingen

Bekijk ook

Chrysopraas

Chrysopraas

Dit is een groene steen. De kleur kan licht appelgroen zijn maar ook heel fel. Het is een uitgesproken vrouwelijke steen, die een goede verbinding is tussen zachte, moederlijke gevoelens en de groeikracht van het leven.