Home => Astrologie => Westers Astrologie => De 12 Sterrenbeeldtekens in de liefde => Boogschutter: Liefdeshoroscoop

Boogschutter: Liefdeshoroscoop

De liefdeshoroscoop van de Boogschutter


Het teken van de Boogschutter heerst over het huis der filosofen, iets wat boekdelen spreekt over deze onderzoekende zielen. Boogschutters willen alles weten over hun geliefde. De waarheid mag gezegd worden: de Boogschutter wil alles nauwgezet onderzoeken, dus gesprekken in bed kunnen veelzijdig zijn en gaan over politiek, religie of welk standje het lekkerste is. Deze veelzijdige, charmante lieden houden van het leven. Iets wat hen tot buitengewoon kokette en sociale dieren maakt. De oprechtheid van de Boogschutter wordt gevoed door hun gevoel voor onafhankelijkheid. De Boogschutter houdt van uitdagingen, wat hun liefdesleven des te opwindender maakt.


Romantiek bij de Boogschutter

Het spel van de liefde is een duidelijke zaak voor de Boogschutter, het is voor hem/haar een spel waarvan de regels al vanaf de start zijn vastgelegd. Gezelligheid is belangrijk voor de Boogschutter en hij of zij is dol op speelse afspraakjes. Boogschutters zijn intuitief en hebben daardoor een goed beeld over wat en wie ze willen. Degene die het geluk heeft in hun beeld te verschijnen tekent voor een enerverende tijd! Waarschijnlijk het meest seksuele deel van het spel der liefde voor de Boogschutter, is het bewaren van zijn/ haar gevoel van onafhankelijkheid. Er is niets opwindender voor hen. Een mogelijke uitzondering hierop kan hun eerlijkheid zijn, waardoor de geliefde van de Boogschutter ook zijn/haar beste vriend is.


De relaties en de Boogschutter

Een liefdesrelatie met een Boogschutter zet je in vuur en vlam, en niets anders is belangrijk meer. Boogschutters houden van gezelschap, een vriend of partner die hun interesse voor waarheid en wetenschap deelt. Deze relatie zal actief en geestelijk zijn, en kan variëren van avontuurlijke reizen naar een ver land tot exotische fantasieën in de slaapkamer. Er is niets leuker dan met een Boogschutter op vakantie te gaan. De geliefde van de Boogschutter moet echter niet de fout maken bezitterig en saai te worden. Als dat zo is, dan zit de Boogschutter zo op de kast, kleine verschillen van mening worden echter gladgestreken in bed. De ideale partner van de Boogschutter is belezen, van filosofie tot sex, en niet bang te staan voor wat ze zeggen.

Boogschutter in de Liefde
De liefde is voor velen het einde, maar voor de Boogschutter is de liefde een raadsel. Wat is nu liefde? Voor de wulpse Boogschutter betekent het eenvoudig seks. Deze recht-toe-recht-aan tekens willen een partner die geestelijk gelijkwaardig is zodat beiden weten wat seks inhoudt. Dit betekent gescheiden onafhankelijkheid en de mogelijkheid voor beiden om te doen wat hij of zij wil. Liefde kan moeilijk zijn voor de Boogschutter omdat zij angst hebben om intiem te zijn. Daarom is het beter eerst een vriendschap te sluiten met de Boogschutter en zo zijn/haar liefde te winnen. Als dit doel bereikt is, is het heerlijk toeven tussen de lakens.


Seksualiteit bij de Boogschutter

De Boogschutter is een vuurteken: zeker voor wat betreft seks. Vurig en absoluut niet verlegen! Dit teken wat half mens, half dier is, heeft veel behoefte aan seks, en is daarvoor altijd in de stemming! Hij/zij houdt van expirimenteren en vindt het fijn als hun partner dat ook leuk vindt. Altijd nieuwe dingen uitproberen is dan ook hun motto. Het gekste plekje wat je maar kunt bedenken, de Boogschutter gaat ervoor!


Wat heeft de Boogschutter nodig?

De Boogschutter heeft iemand nodig die houdt van aparte dingen en makkelijk is. De kwaliteiten die hij/zij zelf heeft, bewondert de Boogschutter ook in een eventuele partner. Dit teken heeft continue interesse om te leren, en een partner die veel te vertellen heeft is dan ook hartelijk welkom. Seks en met elkaar praten is voor de Boogschutter erg belangrijk, en het komt dus regelmatig voor dat er na de seks een leuk gesprek volgt. Hier moet de partner wel van houden anders verliest de Boogschutter al snel interesse. Maar als Boogschutters de ware liefde vinden, zijn zij in staat hun partner te aanbidden en een waardige partner voor /hem haar te zijn.

Bekijk ook

Stier: Liefdeshoroscoop

Stier: Liefdeshoroscoop

(21 april tot 21 mei)