Schorpioen: Liefdeshoroscoop

De liefdeshoroscoop van de Schorpioen

Heerser zijn over het huis van de liefde kan zowel een zegen als een vloek zijn, het hangt er vanaf hoe de Schorpioen omgaat met deze erotische last. Deze mysterieuze en magische mensen, geboren onder het teken van Schorpioen, kunnen hun energie en kracht makkelijk aanwenden om emoties en liefde bij hun minnaar op te wekken. De Schorpioen is intuïtief en wil alles weten, dus geheimen blijven voor hem/haar niet lang verborgen (alhoewel zij er wel een paar voor zichzelf houden!). Vindingrijkheid en zelfbewustzijn is ook aanwezig bij Schorpioenen. Zij zijn er erg erg goed in om uit te zoeken wat het beste hen is en het dan te krijgen ook. Een ieder die in zee gaat met de Schorpioen zal kosmische krachten voelen en veel liefde moeten geven. Maar als dit sterrenbeeld eenmaal verliefd is, is hij/zij een toegewijde, liefdevolle minnaar. Aan de andere kant, zit hem/haar niet dwars, want de scharen van een schorpioen kunnen diepe krassen veroorzaken!

Romantiek bij de Schorpioen
De Schorpioen wordt omgeven door een aura dat aangeeft ‘probeer me als je durft!’ En dat is juist wat dit teken wil, iemand zonder angst die hem/haar helpt de ultieme liefde te creëren, een liefde die dit teken tot nog grotere hoogten zal brengen dan hij/zij ooit is geweest. In dat geval zal de passie van de Schorpioen met orkaankracht vrijkomen. Als de liefde echter op en neer gaat, kan dit teken zo nu en dan erg jaloers zijn. Omdat Mars en Pluto heersen over de Schorpioen zal hij/zij denken dat de liefde een strijd is, maar een slimme geliefde kan deze strijder laten inzien dat een schaarbeweging naar het hart de beste is.

De relaties en de Schorpioen
De sterke Schorpioen heeft het voornamelijk voor het zeggen in een prille relatie, omdat dit sterrenbeeld vaak nog niet helemaal klaar is om door anderen geregeerd te worden. Dit kan voor de beginnende liefdesrelatie een erotisch partijtje schaak worden, want wat de Schorpioen van een geliefde wil is sex, liefde en geld. Eigenlijk het liefst alledrie tegelijk. Sex en de energie die dat geeft, wegen het zwaarst voor dit lichamelijk ingestelde teken. Schorpioenen zijn bezitterig en weten wat het beste voor ze is. Zolang de Schorpioen wint, zal er harmonie zijn in de liefde. De ideale Schorpioenminnaar kan uitputtend zijn, overal en altijd en bij voorkeur in bed!

Schorpioen in de Liefde
De Schorpioen is net zo kien in de liefde als in het leven: het gaat om een taktisch spelletje dat zij toch meestal winnen. Schorpioenen kunnen zeer aantrekkelijk zijn als ze verliefd zijn en dat zegt veel over dit toch al sexy teken. Als ze verliefd zijn kunnen ze ook zeer gepassioneerd zijn. Vaak echter is het duwen en trekken in de liefdesdans, omdat de Schorpioen veel redenen daartoe heeft. Een geliefde die bereid is te ontdekken wat er onder de oppervlakte zit, zal zowel de schorpioen als zichzelf een goede dienst bewijzen!

Seksualiteit bij de Schorpioen
De liefdesgod(in) van de astrologie heeft een naam hoog te houden. En de Schorpioenen doen juist dat. De seksuele moed en wil van degenen geboren onder dit teken is legendarisch. Als je een tijger wil berijden om in volledige extase te geraken, spring dan op de kromme rug van de gladde Schorpioen. Dit teken bezit een haast natuurlijke wellust en houdt ervan liefdesgenot te geven. De gouden regel hier is: verscheidenheid is het zout in de pap van het leven. Iedere partner die in zijn/haar hol komt doet er goed aan daar klaar voor te zijn, want je moet op je hoede zijn. Schorpioenen houden van minnaars die door kunnen gaan. Als die geliefde ook nog wat speelgoed meeneemt, zal dat de liefde nog meer ten goede komen!…

Wat heeft de Schorpioen nodig?
De Schorpioen houdt van uitdagingen. Wie dit teken uitdaagt en aangeeft het spel met hem/haar te willen spelen, is voor de Schorpioen onweerstaanbaar. Schorpioenen willen natuurlijk alleen het beste, maar Schorpioenen hebben ook een sterke, begrijpende en oplettende partner nodig, iemand die deze vulkanische minnaar volledig begrijpt. Iemand die dit teken niet veroordeelt, niet bezitterig is, het spelletje interessant houdt, een gedreven liefde heeft en iemand die zegt wat hij/zij denkt. De partner van een Schorpioen is vastbesloten, heeft een grote passie en maakt af waaraan hij/zij hij begonnen is.

Bekijk ook

Steenbok: Liefdeshoroscoop

Steenbok: Liefdeshoroscoop

(22 december tot 20 januari)