Home => Lichaam & Geest => Van de bovenste plank! => Ontdek de Lichtreiziger in jou – Maryse Meertens-Spada

Ontdek de Lichtreiziger in jou – Maryse Meertens-Spada


Op aarde leef je in een materiële dimensie. De trilling, het bewustzijn, van deze dimensie is lager dan die van de spirituele (immateriële) dimensie, waar je ziel verbleef voordat ze in je huidige lichaam huisde. Als Lichtreiziger reis je gemakkelijk naar deze spirituele dimensie met haar hoge trillingen en liefde. Je weet dat je meer bent dan alleen je lichaam en je verplaatst je energetisch van de ene plek naar de andere door die reis te visualiseren. Je brengt de schoonheid van deze dimensie op aarde. Reizen naar de oorspronkelijke spirituele dimensie is voor iedereen weggelegd, ook voor beginners, en brengt alleen maar voordelen: – Je vibraties worden verhoogd. – Je laadt je energetisch op. – Als het niet zo goed met je gaat, kun je je moeilijkheden beter aan. – Door naar het verleden te reizen, kun je problemen in het heden oplossen. – Je kunt andere mensen spiritueel ondersteunen. – Gestorvenen die de weg naar huis kwijt zijn, kun je naar het Licht begeleiden. Wanneer je de Lichtreiziger in jou wilt ontdekken of verder wilt ontwikkelen en wanneer je wilt gaan reizen, dan geeft dit boek veel informatie, oefeningen en visualisaties die je daarbij helpen. Maryse Meertens-Spada heeft een praktijk als regressie- en reïncarnatietherapeute en geeft regelmatig lezingen en workshops. Ze schreef dit boek door inzichten, verkregen via een spirituele gids, te combineren met haar ervaring als therapeut.


BoekbesprekingMarianne Vervoort

Mensen die niet voor dit onderwerp open staan zullen ons waarschijnlijk nog gekker verklaren dan gek wanneer zewoorden lezen als ziel, contact met overledenen, dimensies,…maar mensen die oprecht in dit onderwerp geïnteresseerd zijn zullen hier zeker vele antwoorden in vinden.

Wanneer je je realiseert dat je enkel van iemands ziel kan houden en dat die “aangekleed” wordt door een aardse persoonlijkheid, dan ben je volgens Maryse klaar om te reizen tussen dimensies. Elke dimensie staat voor een bepaald niveau van bewustzijn. Je kan het cijfer 8 gebruiken om gemakkelijker te reizen tijdens visualisaties. Zo is de onderkant van de 8 het aardse en de bovenkant staat voor spiritualiteit, je originele dimensie, je ziel. Zo ook tijdens de meditatie waarin je opnieuw een dierbare ontmoet op een plek die voor jullie betekenisvol en speciaal was. Wees voorbereid op een emotionele reis.

Ze laat jeook reizen naar de oorzaak van een probleem dus naar een situatie in het verleden die de oorzaak bevat van je werkpunt.

Dit kan je ook voor anderen doen, voor zieken of voor mensen die het zelf even moeilijk hebben in het dagelijks leven zoals bij een scheiding of verlies.

Een groot stuk is gewijd aan gidsen en hoe ze ons helpen, soms op subtiele wijze en anders weer overduidelijk.

Andere thema’s zijn zielen helpen overgaan, voorspellende dromen, nieuwetijdskinderen en hoe zij de aarde van morgen vorm aan het geven zijn.

De kracht van onze gedachten komt ook aan bod en daar kan iedereen wel de vruchten van plukken.Concreet uitgelegd aan de hand van voorbeelden uit haar eigen praktijk, zinvol om te lezen, mooi om te geven aan wiede drempel van zijn interesse wil overstappen op weg naar duidelijkheid.


Groetjes,
Marianne


Ontdek de Lichtreiziger in jou
Maryse Meertens-Spada, 160 blz
Prijs:16.90 €
ISBN: 9789460150234
formaat: Paperback
Pubicatie Datum: 30/04/2010
Uitgeverij: Akasha

Klik hier of op de afbeelding om het boek te bestellen.


Marianne Vervoort

Marianne Vervoort – Berchem (BE)

Door de jaren heen ben ik gegroeid tot iemand waar mensen en dieren terecht kunnen voor behandelingen zoals reiki, voetreflexologie of cranio sacrale therapie.


Bekijk ook

Zeven wegen naar een gelukkig leven - Deepak Chopra

Zeven wegen naar een gelukkig leven – Deepak Chopra

Hoe zou het zijn als je de kinderen in je leven 7 wetten kon leren die hen hielpen op weg naar een gelukkig leven? Deeprak Chopra presenteert hier de 7 lessen die iedereen zou moeten leren, nog voordat je tot 7 leert tellen! Chopra geeft ons met dit prachtig geïllustreerde boek de handvaten om deze wijze wegen aan elk mens - jong of oud - over te dragen.