Home => Numerologie => Huisnumerologie => Huisnummer 3

Huisnummer 3

nr3De 3-eenheid van lichaam, ziel en geest neemt hier een belangrijke plaats in het leven van de bewoners. Een warme, beschermende vibratie gaat van dit huis uit. Contacten verlopen er vlot en eventuele tegengestelde karakters vinden er toch harmonie. Een positieve ingesteldheid in denken en handelen staat hier bovenaan.

De bewoners zijn zeer succesvol en hebben een druk sociaal leven. Het huisnummer 3 staat open voor anderen, en vinden dan ook met de regelmatigheid van de klok gezellige bijeenkomsten plaats, waar zowel wereldse als spirituele onderwerpen aan bod kunnen komen.

Ook seksueel komt men in zo’n huis goed aan zijn trekken, maar vooral op geestelijk vlak zullen de bewoners elkaar goed vinden. De bewoners staan naar de buitenwereld vooral bekend om hun behulpzaamheid en zijn maatschappelijk zeer betrokken. Het risico is echter groot dat men er te veel hooi op zijn vork neemt. Er wordt kwistig omgesprongen met energie en geld en soms zien ze de dingen mooier dan ze zijn.

Een anderebenadering van Denise Linn ‘Een huis vol bezieling’ is als volgt:

Drie staat voor de drie eenheid, gedachten, lichaam en geest. Vrolijkheid, communicatie en zelfexpressie.
In de tarot is dit de Keizerin, die staat voor een onbegrensde creativiteit.

Een drie woning is een huis waar optimisme en positiviteit kunnen overheersen en waarin rijkelijk gecommuniceerd kan worden. Een drie huis wakkert enthousiasme aan en bevordert een warme aard. Wanneer je je sociale leven wil bevorderen is dit het juiste huis.

Hier kunnen mensen van allerlei aard elkaar ontmoeten en resulteert positief denken in goede resultaten. Het is tevens een prima huis voor feesten en allerlei sociale ontmoetingen. Een drie woning geleidt, aldus Linn, spirituele en seksuele energie.

De uitdaging in een drie huis bestaat uit het ontwijken van het gevaar dat je te kwistig omspringt met je energie. En dat je je financiën in de gaten moet houden omdat hier nogal eens de neiging bestaat om eerst te genieten en dan te betalen.

Bekijk ook

Huisnummer 4

Het cijfer 4 wordt in de numerologie vaak de negatieve zon genoemd. Toch verschaft de …