Home => Persoonlijke ontwikkeling => de Twaalf primaire levenslessen

de Twaalf primaire levenslessen

Levenslessen / Spirituele Psychologie

Spirituele Psychologie van Steve Rother is een gecertificeerde Lightworker Overlight Training.
Voor het eerst gegeven in Nederlandse taal!

Inhoud Seminar:

Spirituele Psychologie omvat de twaalf primaire levenslessen: Elk leven kiezen wij een primaire levensles waar al onze “contracten” aan gerelateerd zijn. Hoe en waarom wij met primaire levenslessen werken en hoe herkennen we ze in ons dagelijks leven: Energie Matrix (een terugkerend patroon) en Energie Stamps (een overtuiging die we kunnen helen). Hoe werkt het proces van de menselijke evolutie tijdens het leven. Waarom zijn we hier en wat is meesterschap? Met welke levenslessen of primaire levensles hebben we te maken. We reikenu de middelen aan om mensen te helpen herinneren waarom ze hier zijn. Spirituele Psychologie is voor eenieder die wenst het leven te begrijpen vanuit een spiritueel perspectief.

Kortom:

  • De 12 paradigma’s van facilitation: Nieuwe suggesties om doeltreffend te werken in de nieuwe tijden.
  • De kunst van het meester worden: Waarom zijn we hier en wat is meesterschap.
  • De 7 levensfasen: Het proces van de menselijke evolutie tijdens het leven.
  • Energie Matrix – Energie Stamps: Hoe en waarom wij met primaire levenslessen werken.
  • De 12 primaire levenslessen: Acceptatie, Aanpassing, Zijn, Menslievendheid, Communicatie, Creatie, Grensafbakening, Integriteit, Liefde, Vertrouwen, Waarheid, Genade.

Naar mijn mening vormt deze informatie de basis van wie we zijn en waarom we hier zijn en waarom we altijd ‘dezelfde’ patronen herkennen in wat we doen of hoe we reageren. Het geeft een unieke kijk vanuit een ‘hoger’ perspectief naar hoe wij hier als ziel met een fysiek lichaam leven. Je leert tijdens cursus om bewust te worden hoe dingen in elkaar zitten en waarom dingen lopen zoals ze lopen. Niet alleen geeft het je heel veel kennis en informatie over hoe je zelf in elkaar zit maar juist ook over de mensen die je om je heen heb; je vrienden, je relatie maar ook je collega’s en familieleden. Iedereen heeft zijn eigen schakel in jouw leerproces en leven. Als je bijvoorbeeld weet met welke levensles je partner of collega werkt snap je ook waarom jullie altijd in die zelfde problemen of conflicten raken. En als je dat weet kun je de volgende keer dingen anders benaderen of anders vorm geven waardoor je de ander de ruimte geeft om op een andere manier te reageren. Als je partner werkt met de Levensles Communicatie dan kan hij in het dagelijks leven met vrienden en op zijn werk waarschijnlijk geweldig communiceren. Hij verkoopt zeg maar alles wat hij zou willen en is bij wijze van spreken een gangmaker op feestjes. Maar om thuis tegen zijn vrouw te zeggen dat hij van haar houdt, is lastig. Hij kan wel vertellen wat hij denkt maar moeilijk communiceren over wat hij werkelijk voelt. Als jij als vrouw dan continue de bevestiging vraagt om te horen dat hij van je houdt, zal hij het nog moeilijker vinden. En door een andere manier van benaderen te vinden en hem de ruimte te geven kun je ruimte voor jullie allebei creëren. Als je weet waar iemand mee dealt dan kun je er anders mee omgaan.

Persoonlijk gaf het mij heel veel inzicht in de mensheid waarmee je, als je het je bewust ben, anders mee om kan gaan. Want als je weet waarom je zo reageert op dingen of waarom je altijd in die cirkel zit dan kun je er anders tegenaan kijken en anders op reageren. Je leert te zien wat je ‘valkuilen’ zijn en wat de patronen van anderen zijn. Het is niet zo dat we zeggen dat je links of rechts af moet we laten het geheel alleen vanaf een andere kant zien. Zodat je zelf een keuze kunt maken.

Meer over Spirituele Psychologie is te vinden in het boek: Spirituele Psychologie van Steve Rother

Zie agenda voor data. Kosten: € 188 euro

Het seminar wordt gegeven als speciaal driedaags seminar. Tijdens het seminar is er veel ruimte om op een op een basis (tijdens pauze’s of ’s avonds) met mij te werken doordat we in kleine groepen werken (maximaal 15 personen). Het seminar wordt gehouden op Texel, het waddeneiland dat garant staat voor rust en ruimte. We zullen ook als u dat wilt lekker wandelen, naar het strand etc. Vrijdag tot en met zondag is het seminar.

Gratis Cursus:

Organiseer er zelf in bij jou in de buurt. Zodra er een groep van acht mensen de cursus wil volgen kom ik naar de locatie toe. En neem je zelf gratis deel. Heeft u een meditatiegroep of andere spirituele bijeenkomsten en wil tu meer weten neem contact op met mij voor een introductieavond bij u in de omgeving.1 Acceptatie: eigenwaarde of zelfacceptatie en de kunst van het gracieus accepteren
2 Aanpassing: leren aanpassen en vertrouwd raken met verandering
3 Zijn: heelheid
4 Menslievendheid: harmonie
5 Communicatie: vanuit het hart
6 Creatie/schepping: in eigen kracht staan
7 Grensafbakening (concentreren op je eigen energie): individualiteit tot uitdrukking brengen via grenzen
8 Integriteit: leven in harmonie met jezelf
9 Liefde: jezelf liefhebben
10 Vertrouwen: het vertrouwen in jezelf
11 Waarheid (zelf): verantwoordelijkheid
12 Genade: leven in harmonie met alles


(Steve Rother)

Lichtwerker Steve Rother kwam erachter dat er twaalf primaire levenslessen zijn. In het verleden werkten we meestal met één les tegelijk; deden we er soms wel honderd levens over om ‘m te integreren. De snelle ontwikkeling van deze tijd maakt het mogelijk in één leven je een les meester te maken of zelfs bezig te zijn met meerdere opdrachten tegelijk.

Bekijk ook

4 simpele anti-stresstips

4 simpele anti-stresstips

Niemand wil die heethoofd zijn die door de stress niets kan verdragen en bij de minste ergernis iedereen afsnauwt. Zeg daarom vaarwel tegen die eeuwige stress dankzij de volgende 4 makkelijk uit te voeren tips!