Home => Persoonlijke ontwikkeling => EQ is zielenhartgevoelens

EQ is zielenhartgevoelens


Begrijp ook je eigen EQ Zielenhartgevoelens, je inner IK zit in je eigen geestelijk zielenhart, zonder je ziel kun je niet leven. In je zielenhart zit je eigen Geest en Hoge Zelf zit je levenskrachten in. Zoals je denkt zo voedt je ook je eigen zielenhart. Neem jezelf en je bestaan serieus, anders werkt alles tegen je, alles wordt opgevangen door je eigen zielenhart en daar zit ook je eigen geweten in. Dan begrijp je al waar die onrust, onvrede, onrecht, onmacht en eenling vandaan komt, want je eigen zielenhart voelt dit ook. Richt altijd je aandacht eerst op wat goed is voor jezelf, dit is niet egoïstisch, is opkomen voor jezelf je eigen EQ Zielenhartgevoelens zijn van jezelf afkomstig. Je ZIEL ben je ook zelf, daarom mag je ook rekening houden met je zielenhart. Zorg beter voor je Ziel en geef niet alleen aandacht aan je Aardse buitenkant. Je Aards lichaam is het voertuig hier op Aarde, daar zit je eigen geestelijk licht lichaam in, waar je eigen inner Hoge Zelf en Zielenhart en je eigen Geest in zit. Je Aards lichaam heeft behoefte aan rust en verzorging, zo heeft ook je eigen inner zielenhart verzorging en aandacht nodig. Bijna alle problemen komen vanuit geestelijke armoede, dit is onwetendheid. Daarom is de gezondheid van je eigen zielenhart een DOEL in je leven zodat je ook spiritueel/geestelijk gezond wordt.

Je Aardse lichaam kun je zelf beter maken, als je ook weet wat je zoal denkt. De Mens is geestelijk is spiritueel geschapen, daarom is bewust worden nodig om te weten hoe je eigen Zielenhartgevoelens op geestelijk niveau kunt onderhouden. Lichamelijke problemen komen altijd als je negativiteiten vast blijft houden. Een Mens is niet geschapen voor problemen, want daar wordt een Mens ziek van. Je eigen zielenhart kan je niet genezen, als je niet goed voor jezelf zorgt. Zorg goed voor je zielenhart, anders komen er klachten, dit is het grootste probleem. Begrijp welke ‘’onbewuste’’ handelingen invloed hebben op je eigen zielenhart. Ieder Mens heeft een innerlijk geestelijk zielenhart die alles van je hoort en daarom kan iedereen zijn eigen zielenhart genezen op EQ is Zielenhartgevoelens.

Door steeds hetzelfde in cirkels te denken verklaart al dat je zielenhart MOE is, dit voel je ook en dan is je eigen leven ook zwaar. Je moet sterk zijn voor jezelf, maar niet hard. Je krijgt innerlijke kracht vanuit je zielenhart als je ook goed voor je eigen belangen opkomt dit is nodig. Je kunt het belang van het geen je als Mens nodig hebt pas begrijpen als je begrijpt dat een Mens zichzelf kan genezen als er geen negatieve invloeden meer zijn, wordt je beschermd van binnenuit. Wordt een gelover van je eigen zielenhart dan wordt je eigen leven ook lichter.

Dramatische ervaringen zoals verlies van een kind of dierbare, is verschrikkelijk. Begrijp je eigen dierenbare lijden van jouw verdriet, is toch niet wat wij willen? Zet je dierbare in je eigen zielenhart en dan laat je eigen verdriet los. Loslaten van emotionele problemen is de belangrijkste levensles voor ieder Mens. Wordt EQ bewust, weet wanneer en waarom jezelf ziek werd, wordt bewust van je eigen Zielenhartgevoelens, je helpt er niemand mee als je verdrietig blijft. Je moet zelf wel verder, vraag hulp van je zielenhart en dan kunnen zij daarboven ook zelf verder zonder de emotionele problemen die ze van de Mens hier op Aarde voelen. Zet een kaarsje bij hun foto, zeg iedere dag dat je van ze houdt, zo houdt je hun herinneringen levendig en dit is omdat ze ook in je hart zitten.

Door bewust te zijn waarom een Mens ziek wordt, spoor datgene op dat deze ziekte aangeeft. Denk je positief dan werkt alles positief voor je en geloof dit, want positief trekt positief aan. Denk je negatief dan trekt je ook negativiteit aan. Probeer je problemen moedig onder ogen te zien, ben eerlijk tegen je zelf. Vorige levens daar heb je NU niets aan, je blijft je eigen problemen herhalen, dan zitten die nog in je eigen onderbewustzijn. Vergeef jezelf en ook iemand anders, dan laat je emoties los, is het beste wat je kunt doen voor je eigen ziel.

Familie karma is een wisselwerking met je vader, moeder, broer of zus. Weet dat negativiteiten onbewust doorgaan, neem ze NIET over want ze zijn niet van jou, ben er ook niet boos op, het is niemand zijn schuld het is ons allen overkomen. Nu weet de Mens al veel meer dan je ouders wisten, dit mogen ouders accepteren, maar verander jezelf en dan veranderen je ouders ook mee. Weet welke energie je ziel tegenwerkt, want jaloezie daar wordt je ziel ziek van. Weet dat je ook een 10voudig multifunctioneel bewustzijn in jezelf hebt. Als je niet van jezelf houdt kan je Ziel niet voor je zorgen. Je Ziel dat ben je ook zelf heeft gevoelens, liefde voor jezelf dat is balsem voor je eigen zielenhart. Ben gelukkig dan is je eigen zielenhart dit ook. Laat negativiteit LOS, want je hebt een eigen vrije wil, vraag aan je zielenhart wil je mij helpen en dan wordt je ook geholpen.

Geef niemand anders de schuld van jouw eigen problemen, dit is projecteren, maar je kunt een ander niet jouw problemen geven, want het blijven je eigen problemen, verander dan iets in je eigen leven. Vergeef jezelf voor alles wat je dwars zit, zo bevrijd jezelf van problemen anders wordt je ziek, laat los. Alles wat je doet, doe je voor jezelf. Je kunt niets geven aan een ander als dit nog niet in jezelf is geactiveerd. Iedereen is hetzelfde gecreëerd, denk positief, trek je positief aan. Als je negatief denkt dan trek je ook negatief aan, je bent je eigen baas. Wordt bewust van wat je denkt, dan wordt je leven want je denkt.


Ans Corbee

Sinds Ans Corbee met Reiki in contact is gekomen is haar hele leven positief veranderd. Met haar Reiki Inwijdingen helpt haar Gids + Engel = mijn hoge zelf bewustzijn ”Andréa” haar. Dit heeft haar een waardevolle betekenis gegeven waar ze dankbaar voor is, om zo anderen te kunnen helpen

Ans Corbee schrijfst reeds jarenpersoonlijke inzichten die zij vrij verspreidt op haar informatieve site
www.spiritualwisdom.nl

Bekijk ook

4 simpele anti-stresstips

4 simpele anti-stresstips

Niemand wil die heethoofd zijn die door de stress niets kan verdragen en bij de minste ergernis iedereen afsnauwt. Zeg daarom vaarwel tegen die eeuwige stress dankzij de volgende 4 makkelijk uit te voeren tips!