Home => Spiritualiteit & Nieuwe tijd => De Maya Kalender - 2012 => De Maya van de Eeuwige Tijd – Deel 9

De Maya van de Eeuwige Tijd – Deel 9


Misschien is het nu tijd om te praten over de andere manier hoe de Maya’s hun kennis terug kregen, hun ervaringen, hun wijsheid, hun herinneringen naar deze huidige tijd, vanuit een ver verleden dat bijna voor altijd verloren leek. Ze doen dit niet met hun brein maar met hun harten. Dat is iets waar de oude wereld experts in zijn, net zoals wij experts zijn met ons brein. Wat ik jullie nu ga vertellen komt niet van Don Alejandro, maar van Hunbats Men uit de Mexicaanse Yucatan. Mijn ervaringen in dat land is informatie die geheim is gehouden tot onlangs. Ik kan erover praten, maar moet wat voorzichtig zijn in wat ik zeg.</P>

Het was de Mayaanse grootmoeders genootschap die de kristallen schedels, pad der wijsheid creëerden. Net zoals wij doen met onze computers die geheugen bevatten, voor iets wat we willen herinneren op een latere datum, gebeurt dit ook met de kristallen schedels. En net zoals onze computers zijn gebaseerd op silicium om deze bekwaamheid om geheugen te hebben te bereiken, zo zijn ook de kristallen van silicium gemaakt, ook om geheugen te bevatten. De eerste kristallen schedel kwam van Atlantis. Maar de tweede kwam van de nieuwe Maya wereld nadat de wereld verschoof bij de fysieke poolverschuiving 13.000 jaar geleden.

Elke kristallen schedel werd om de duizend jaar gecreëerd en bevat het geheugen van de laatste duizend jaar. Alles samen zijn er 13 kristallen schedels die samen het geheugen bevatten van de laatste 13.000 jaar. Wanneer het tijd was, elke duizend jaar, werd er een Maya grootmoeder gekozen en zij maakte zich klaar voor haar lotsbestemming. Zij begon met een kristallen schedel te kerven in een menselijke schedel. Dat was gewoonlijk een mannelijke sjamaan, die het kristal selecteerde en ook de eigenlijke kervingen uitvoerde in de menselijke schedel. Verschillende soorten kristal werden gebruikt, afhankelijk van de tijd en de noodzaak. Het kon vele jaren duren tot de kristallen schedel klaar was voor de uiteindelijke ceremonie waar de hele stam zich in feite al duizend jaar op voorbereidde.

Dan selecteerde de grootmoeder een jongeman of vrouw en éénmaal selecteerde zij beide, een man en een vrouw. Geselecteerd worden voor de kristallen schedelceremonie was een grote eer en voorrecht voor deze Maya persoon of koppel. Als de grootmoeder de juiste persoon geselecteerd had, ging deze persoon in een training, meestal vanaf toen ze baby waren tot een oudere leeftijd. Dat duurde tot de kristallen schedelceremonie plaatsvond. Deze eervolle persoon moest zoveel zij konden studeren over alles wat de Maya natie wist op die tijd, met andere woorden over de laatste duizend jaar. Zij moesten de Maya wijsheid belichamen, heilige kunsten van hogere kennis, alles wat ze wisten, hun herinneringen en dat alles trachtten ze te plaatsen in één persoon. Deze persoon werd door deze training bijna onvermijdelijk sjamaan. Wanneer de Maya ouderen voelden dat deze persoon klaar was en in overeenstemming met de Maya kalender, werd deze samen met de grootmoeder voorbereid voor de heilige kristal schedelceremonie. De lotsbestemming van deze persoon en van de grootmoeder zou gaan verzegeld worden voor duizenden jaren.

De Maya kristallen schedelceremonie werd elke duizend jaar gehouden. De gekozen persoon en de grootmoeder werden dan afgestemd door een zeer speciaal brouwsel gemaakt van natuurlijke kruiden, psychedelische planten en paddestoelen. Het werd zeer sterk gemaakt, omdat deze persoon en de grootmoeder dit moesten opeten gedurende de ceremonie en dit hen naar hun zeer speciale ervaring zou leiden. In hun hart zouden ze zich weldra afscheiden van hun lichamen, maar niet van de aarde. Ze zouden sterven maar niet gaan naar de andere niveaus. En terwijl de hele stam hen omringde, biddend en steunend, verlieten hun spirits hun lichamen en betraden de fysieke kristallen schedel. En beiden namen deze kristallen schedel als hun lichaam aan voor de volgende duizenden jaren tot de tijd waar we ons nu in bevinden, het einde der tijd. Ergens in de periode van het einde der tijd zullen de Maya’s deze laatste kristallen schedelceremonie uitvoeren.

Ik kreeg een e-mail van Hunsbatz Men, vier dagen voor we hier aankwamen en weet dat het nog niet heeft plaatsgevonden maar dat het weldra zal gebeuren. Dit is een verbazende ceremonie. Dertien Maya sjamanen, mannen en vrouwen, zullen de spirits van deze oude Maya zielen ontvangen in hun hedendaagse lichamen en zullen zich alles herinneren wat die oude spirits zich herinneren. Het is zelfs beter dan een computer, want zij herinneren zich eveneens de emotionele aspecten. Wanneer deze ceremonie plaatsvindt, zullen de Maya’s die vandaag leven zich heel het verleden herinneren, helemaal tot de tijd van Atlantis en zelfs daarvoor. Dan zullen de Maya’s deze kennis en herinneringen mengen met de intellectuele kennis van de 25 Maya ouderen die de Maya geschiedenis herschrijven. De Maya natie zal dan weer volledig zijn en zich alles weer herinneren van hun brein en hun hart. Dat is hun plan en ik denk dat ze het zullen uitvoeren.

En voor ons, de rest van de wereld, zal er een grote zegening plaatsvinden, wanneer de Maya natie intact is, zowel met de oude als de moderne kennis, alle ervaringen, wijsheid en herinneringen tegelijkertijd. Dat maakt allemaal deel uit van de Maya voorspellingen en jullie leven nu om de waarheid van deze voorspellingen te kennen.

Lees verder in deel 10

Bron: Galacticchannelings

Bekijk ook

De Maya van de Eeuwige Tijd

De Maya van de Eeuwige Tijd, Heart of the Maya- Deel 7

Een serie van Drunvalo Melchizedek, waarin hij het echte verhaal van de Maya's over 2012 vertelt. Als één van de zeer weinigen heeft hij de moeite genomen om het nog bestaande Maya-volk in midden-Amerika te bezoeken, en te horen wat hun kalender en voorspellingen over de "eindtijd" nou eigenlijk betekenen.