Home => Symbolic => Redactie Symbolic Gids => Sylvia van Zoeren – Alkmaar (NL)

Sylvia van Zoeren – Alkmaar (NL)

Sylvia van Zoeren is hypnotherapeute – ze volgde een opleiding Neuro Linguïstisch Programmeren en Hypnotherapie – en werkt met gevoelige kinderen en volwassenen. Zeven jaar geleden startte ze haar fulltime praktijk, omdat ze een nieuwe weg in wilde slaan wat werk betreft. Als psychiatrisch verpleegkundige werkte ze jarenlang in de intramurale zorg, als management assistente ondersteunde ze directeuren van een grote onderneming.

Tot ze op een dag haar huidige man ontmoette en beiden een huis betrokken dat genoeg ruimte bood aan haar drukke praktijk.

Praktische aanpak

Ze begon hooggevoelige volwassenen en kinderen te begeleiden omdat ze zelf hooggevoelig is en ervoer dat in het reguliere veld te weinig ruimte is voor een visie over gevoeligheid. Inmiddels is haar praktijk bekend bij velen en begint ze over de grens te kijken, want ook in België zijn veel gevoelige personen die belangstelling hebben voor haar praktische aanpak. In 2009 geeft ze opnieuw trainingen aan collega’s om hooggevoelige kinderen en – vooral – hun ouders te begeleiden en zal ze regelmatig lezingen geven over de verandering van ons bewustzijn en de impact hiervan.


Sylvia van Zoeren zal je op regelmatige basis op een duidelijke manier doorheen “Hooggevoeligheid en energieën begeleiden” in de rubriek: Ontwakend bewust-zijn – Hooggevoeligheid als kracht

Bekijk ook

Evi Sas - Antwerpen (BE)

Evi Sas – Antwerpen (BE)

Vroeger had ik vele tegenslagen, nu heb ik vele uitdagingen, vroeger was het glas altijd half leeg, nu is het steeds half vol ... het is maar hoe je het bekijkt en mijn favoriete motto is: 'sta altijd op met een vrolijke lach, zo kom je makkelijker door de dag want goed begonnen is half gewonnen'