Home => Spiritualiteit & Nieuwe tijd => De Maya Kalender - 2012 => De Maya van de Eeuwige Tijd, Het eeuwige geheim – Deel 3

De Maya van de Eeuwige Tijd, Het eeuwige geheim – Deel 3


Probeer te begrijpen dat de voorspellingen die nu onthuld worden geen fantasieën zijn die voorspeld zijn door de Maya kalender. Want wat ik ga vertellen vanuit de Maya’s wordt ondersteund door keiharde moderne wetenschap, wat we jullie zullen laten zien. Zodra je de situatie begint te begrijpen waarin we ons allen bevinden, is het tijd om te luisteren wat er staat aan te komen en ons innerlijk voor te bereiden. Het is geen tijd om verder te leven alsof alles nog steeds normaal is. Want dat is het niet. En ‘normaal’ zoals we dat nu kennen is, als de Maya’s het juist hebben, zal nooit meer in ons leven voorkomen. Want datgene wat de normale werkelijkheid zal vervangen is veel, veel grootser.

Is dit dus het einde van de moderne beschaving waarvan vele mensen geloven dat het zo is na het bestuderen van de Maya kalender? Die voorspellen enorme aardveranderingen tegen 2012. Dat is precies wat het hoofd van de Maya natie, Don Alejandro, jullie wil laten begrijpen. Ja, er zullen waarschijnlijk aardeveranderingen plaatsvinden, volgens de Maya’s maar er is iets veel belangrijker, uiterst mooi en positief waar niemand over spreekt en waar de meeste wetenschappers zich niet bewust van zijn. Het is dat andere positieve aspect waarvan de Maya’s en ikzelf willen dat je bewust moet van worden.

The Eternal Secret

Als dit einde van de cyclus een menselijke ramp wordt of een zegen voor de hele mensheid zal dit afhankelijk zijn van de menselijke soort. Zo is het aan mij uitgelegd door de Maya’s en vele andere stammen. In een tijd zoals deze, zijn wij duidelijk een blad in de geschiedenis wat wordt omgedraaid van een beschaving in crisis. Alles hangt af van hoe de mensheid al zijn verworven ervaring verwerkt, zijn kennis, zijn wijsheid, naar een lichaam van gewaarzijn welke de mensheid leidt naar de toekomst. Wanneer deze toekomstervaring ondersteunend is zullen we overleven. Wanneer het dat niet is gaan we de weg op van de dinosauriërs en zullen we uitsterven. Het is aan ons. We hebben de kracht om onze toekomst nu te veranderen. In feite is het hier en nu de enige plaats en tijd om deze verandering te laten plaatsvinden.

We spraken over dit hoger bewustzijn waar de Maya’s ook over spreken. En daar is nog een belangrijk begrip over, een geheim eigenlijk over de trigger die dat in werking zet. Ik kan dat in één zin gieten. Maar die zin is niet begrepen door de meeste mensen, maar ik zal hem toch zeggen. Daarna zal ik er nog meer uitleg over geven. Het geheim over hoe deze stap in bewustzijn moet genomen worden heeft met het volgende te maken. Het menselijk bewustzijn moet het gewaarzijn van de oude wereld combineren met het gewaarzijn van de moderne wereld. Dat creëert een nieuw en meer geëvolueerd menselijk bewustzijn voor beide werelden. Eenvoudig gezegd, wij leven in twee werelden die van elkaar zijn afgescheiden. De oude wereld en de moderne wereld. En we leven naast elkaar. Maar tegelijkertijd hebben deze twee werelden elkaar nodig. Ze moeten elkaar leren begrijpen en elkaars kennis en wijsheid absorberen. Anders zal geen enkele van deze twee werelden bekwaam zijn om naar een hoger bewustzijn te bewegen. Het vereist samenwerking. De oude wereld is klaar om nu te bewegen. De meeste stammen van de hele wereld zijn daar volledig op voorbereid. Maar de moderne wereld heeft de noodzaak nog niet begrepen om naar zijn voorouders terug te gaan, wat de oude wereld is. Waarom zijn onze voorouders belangrijk voor onze overleving? En waarom is onze overleving belangrijk voor onze voorouders?

In deze moderne wereld leven de meesten onder ons in een synthetische werkelijkheid. Met synthetisch bedoel ik het volgende. Afgescheiden van de natuur in onze huizen en onze auto’s. Technologie die ons afschermt van de buitenwereld en de zegeningen van de natuur. En door onze trots over onze technologische verworvenheden, kunnen we niet begrijpen hoe inheemse volkeren die leven en eten in het vuil, nauwelijks in staat zich te voeden, mogelijkerwijze enig effect kunnen hebben op deze moderne wereld, behalve dan vervelend te zijn. Laat me dus uitleggen waarom de Maya’s en andere stammen zo belangrijk zijn voor de mensheid en voor zijn voortbestaan. En wanneer je toelaat om dit begrip aan te nemen, kunnen we verder doordringen in de verborgen wereld van de Maya’s. Daar waar ze hun manier van leven en hun wijsheid zullen beginnen te onthullen.

Lees verder in deel 4

Bron: Galacticchannelings

Bekijk ook

De Maya van de Eeuwige Tijd - Deel 8

De Maya van de Eeuwige Tijd – Deel 8

Een serie van Drunvalo Melchizedek, waarin hij het echte verhaal van de Maya's over 2012 vertelt. Als één van de zeer weinigen heeft hij de moeite genomen om het nog bestaande Maya-volk in midden-Amerika te bezoeken, en te horen wat hun kalender en voorspellingen over de "eindtijd" nou eigenlijk betekenen.