Home => Spiritualiteit & Nieuwe tijd => De Maya Kalender - 2012 => Gregg Braden over Fractale Tijd, 2012 en de nieuwe wereld

Gregg Braden over Fractale Tijd, 2012 en de nieuwe wereld


In mijn carriere bij innovatieve ondernemingen als Martin Marietta Aerospace, Phillips Petroleum en Cisco Systems leerde ik een krachtig principe dat toepasbaar leek in het dagelijkse leven als ook op de werkvloer. Het is zo simpel als dit:

Als we iets zien dat we niet begrijpen, komt dat normaliter omdat we niet alle informatie hebben.

Voor mij is de angst en de onenigheid over het jaar 2012, het einde van een 5.125 jaar durende cyclus in de Maya kalender, onbegrijpelijk. De voorspellingen over 2012 varieren van een tijd van chaos en destructie tot duizend jaar vrede en saamhorigheid. Dus welke van de twee is het? Wat kunnen we realistisch verwachten nu we deze mysterieuze datum naderen? In mijn persoonlijke verkenning naar de einddatum van 2012 ontdekte ik al snel dat het antwoord op mijn vragen verborgen ligt in een oud geschrift over tijd. In Fractale Tijd: 2012 en de nieuwe wereld – deel ik wat ik heb gevonden.

Herhaling biedt kansen

Dit boek is het resultaat van een kwart eeuw onderzoek en ontdekkingen naar onze relatie tot de tijdscycli. Omdat cycli zich neigen te herhalen en we weten waar we moeten zoeken in het verleden, dan weten we wat we kunnen verwachten voor de toekomst. Gelukkig heeft de Natuur precies dat gedaan! Door de unieke Tijdscode calculator die in het boek wordt geillustreerd, kan iedereen heel makkelijk de data in hun persoonlijke en wereldlijke verleden opzoeken die de condities aangeven die kunnen worden verwacht als de cyclus zich herhaalt. Wat dit inzicht in tijd zo belangrijk maakt is dat, al is het liefde, verraad of succes of het mysterie van 2012, iedere cyclus draagt een kans in zich, een keuzepunt, dat ons toestaat een nieuw resultaat te kiezen voor het herhalende patroon. Het is dit begrip dat ons weg zal leiden van de destructieve keuzes die we in het verleden hebben gemaakt. Het laat ons tevens de meest geweldige mogelijkheden van ons leven zien.

Een betere wereld

Ik schreef Fractale Tijd met een doel voor ogen: om ons te helpen betere mensen te worden en om een betere wereld te bouwen. Met alle angst en onzekerheid die ontstaan is over 2012 en zelfs daarna biedt dit boek solide en op feiten gebaseerde inzichten over wat we realistisch kunnen verwachten wanneer de Great Cycle van de Maya’s eindigt in 2012. Ik nodig je uit om met me mee te gaan in deze krachtige nieuwe manier van denken over tijd en de toekomst. Als je altijd het antwoord hebt gezocht op de vraag: ‘Herhaalt de geschiedenis zich?’ dan zul je dit boek fantastisch vinden!

Gregg Braden


Nuttige links:

Website van Gregg Braden
Time Code Calculater


Fractale tijd
Fractale Tijd – 2012 en de nieuwe wereld – Gregg Braden
288 blz
ISBN: 9789049960315
formaat: Paperback
Pubicatie Datum: 12/04/2010
Prijs: 19.95 €
Klik op de afbeelding voor meer info

Bekijk ook

De Maya van de Eeuwige Tijd - Deel 8

De Maya van de Eeuwige Tijd – Deel 8

Een serie van Drunvalo Melchizedek, waarin hij het echte verhaal van de Maya's over 2012 vertelt. Als één van de zeer weinigen heeft hij de moeite genomen om het nog bestaande Maya-volk in midden-Amerika te bezoeken, en te horen wat hun kalender en voorspellingen over de "eindtijd" nou eigenlijk betekenen.